1991 Chevy 454 Specs

1991 Chevy 454 Specs


Flere forskjellige store lastebilmotorer hadde betegnelsen "454" hele Chevy selskapets historie. Den første motoren til å bære 454 betegnelse var 1970, og mange modeller produsert i etterfølgende år vil være basert rundt de innledende design. 1991-versjonen av Chevy 454 vises flere store endringer i den gamle motoren design som skiller den fra alle tidligere Chevy motorer også merket 454.

Engine Layout

Den 454 motorblokk vises i en særegen "V" -form med en rad av sylindere på begge sider. Disse flaskene gjøre en 90-graders vinkel som er lett å se på et øyeblikk. 1991-modell innbefatter en veivaksel som bruker en ett stykke tetning i motsetning til den opprinnelige todelt design som brukes av alle tidligere 454 motorer. Dette V8 bensininnsprøytning ikke bare fungerte som en oppgradering fra tidligere 454 modeller, men også som base for fremtidige Chevy tunge motorer som til slutt ville erstatte 454.

Generation Five

The Generation Five, kalt Gen V av Chevy markedsføring team, er navnet gitt til 1991 Chevy 454 motor. Det nye navnet kom på grunn av endringer i motoren for å "modernisere" den. På mange måter Gen V ser veldig lik tidligere 454 design, men viktige forskjeller skiller dem fra hverandre. Først av alt, ble det justerbare valvetrain eldre modeller sported eliminert på passering design Gen V. Olje ble modernisert og plasseringen av andre væskebeholdere ble flyttet for å modernisere design. Andre mindre endringer ble gjort til motorblokken seg i et forsøk på å kutte ned på moderne produksjonskostnader og gjøre reparasjoner enklere.

ytelses~~POS=TRUNC

1991 Chevy 454 motor design er en høy ytelse V8-motor, noe som gjør det til en kraftig lastebil motor. Den 7,4-liters motor bruker bensininnsprøytning for maksimal ytelse, og bensin er drivstoff av valget for denne motoren. De fleste nye 454 motorer fra dette året ble utgitt med en syv år eller 100 000-mile garanti, og disse motorene er også populært med mange lastebil fans fordi de egner seg til forbedringer ganske lett for dem som trenger litt ekstra kraft eller ytelse ut av sine kjøretøy.