1991 Acura Integra Timing Belt Utskifting Instruksjoner

1991 Acura Integra reguleringsbelte utskifting er nødvendig på grunn av strekking av beltet i stedet for mot slitasje. Registerreim har en fjærbelastet strammer som har begrenset reise. Når beltet strekker seg utover grensene for bevegelse av strammeren, blir strammeren ineffektive til å holde strammingen av beltet. Når dette skjer, kan beltet løsner. Acura har identifisert denne motoren som et interferens konstruksjon, hvilket betyr at i tilfelle av en svikt belte, vil katastrofal skade oppstår. For å unngå dette, foreslår Acura erstatte beltet på 90 000-mile intervaller.

Bruksanvisning

1 Løft fronten av Acura Integra, og støtte den på bukker. Ta av venstre hjul, med ½-tommers stasjons breaker bar og den aktuelle kontakten. Fjern den indre splash skjold, ved hjelp av en ¼-tommers stasjon socket. Fjern alle tilbehørsdrivremmer, med en skiftenøkkel.

2 Løsne og fjern servostyring pumpen fra motorstøttebrakett, men ikke fjern slangene. Bare flytte den ut av veien. Bruke den riktige sokkelen for å fjerne boltene. Ta av ventildekselet, ved hjelp av en 10 mm pipe.

3 Plasser gulvet jack under bunnpannen for å støtte motoren. Drei veivakselen mot klokken, ved hjelp av riktig ½-tommers stasjon socket, inntil tidspunktet merket på sveiven skivene på linje med "0" -merket på timing coveret. Dette er øvre dødpunkt på nr 1 sylinder. Fjern veivakselen skivene bolt, ved hjelp av riktig størrelse ½-tommers stasjon socket og breaker bar. Ta av skivene.

4 Fjern de øvre og nedre timing belte dekker, ved hjelp av en 10 mm pipe.

5 Sjekk timing merkene igjen. Veivakselen sprocket mark bør være på linje med merket på blokken ved 11 o'clock posisjon. Kamaksel tannhjulene har ordet "Up" mellom eikene med en tilsvarende merket rett over "Up" -merket. Linjen ovenfor "Up" skal være nøyaktig på 12 o'clock posisjon på begge kamaksel tannhjulene, og disse merkene bør være på linje med merkene på topplokket, i vertikal stilling. Det er et merke på begge tannhjulene, på tre til venstre hjulet og på 9:00 til høyre. Begge disse merkene må peke mot hverandre. Hvis kamaksel kjedemerker er ikke tett, snu veivakselen en gang, og de vil stille opp. Det krever to omdreininger av veivakselen for en omdreining av kamakselen tannhjul.

6 Løsne bolten på beltestrammeren med en skiftenøkkel, skyve strammer vekk fra beltet og deretter løst stramme bolten å holde strammeren på plass. Fjern registerremmen.

7 Sett i den nedre Registerreim deksel midlertidig, og skyv veivakselen skivene på. Gjør eventuelle justeringer nødvendig å justere veivakselremskiven perfekt med "0" merket på dekselet.

8 Sett inn en 5 mm Allen vertikalt i hver kamaksel lagerlokket rett bak kamakselen tannhjulet for å justere kamaksel. Flytt kamaksel som er nødvendig for litt slik at Allen vil sette inn i sporet i hatten. La disse Allens på plass for nå.

9 Ta sveiven skivene og lavere timing belte. Installer timing belte, som starter på venstre side, holder all spenningen på denne side fra strammeren. Løsne strammebolten og tillate strammeren til å operere.

10 Sjekk kamaksel sprocket timing merkene og installere den nedre Registerreim deksel og veivakselen skivene, deretter sjekker timingen merkene. Installer veivakselen bolt. drei veivakselen to omdreininger mot klokken og justere timingen merkene. Dette hjelper strammer absorbere all slakk i timing belte og sjekker for forskyvning av tidstegn. Ikke forsøk å snu veivakselen hvis du føler motstand. Dette betyr at taktmerkene ikke er riktig justert, og bør være nullstilt. Hvis merkene er fortsatt innrettet, drei krank fire ganger og sjekk merkene for siste gang.

11 Sjekk taktmerkene, ser på dem direkte fra forsiden. Hvis du viser dem fra siden er det et annet perspektiv og taktmerkene kan være av en tann. En tann off kan være katastrofale. Monter de resterende delene i motsatt rekkefølge. Trekk veivakselen skivene bolt til 180 fot-lbs. dreiemoment.