1990 Toyota Tacoma Specs

Toyota Tacoma ble introdusert i 1990 og er bygget i Japan. The Environmental Protection Agency ser det som en liten pickup lastebil som brukes til å bære lettere last enn flere tunge lastebiler. 1990-modellen har plass til maksimalt to personer og ikke har samme ytelse som du kan forvente med større kjøretøy. Toyota Tacoma hadde standardvalg og også muligheten til å legge flere alternativer på bilen basert på dine preferanser. Kjenne flere alternativer tilgjengelig på Toyota Tacoma vil tillate deg å finne de spesifikke funksjonene du leter etter.

ytelse Engine

Den Tacoma har en firesylindret motor med 102 hk. Den har et dreiemoment 132 fot-pounds og har bakhjulsdrift. Den har en base motorstørrelse på 2,4 L, som er noe kraftigere i forhold til 1.4 L du kan finne i en kompakt bil. Det inkluderer en fire-trinns manuell girkasse.

valg~~POS=TRUNC funksjoner

Bilkjøpere hadde muligheten til å legge til air condition, en horisontal skyve bakvinduet, makt sitteplasser og real hjulblokkeringsfrie bremser. Dessverre, Toyota tilbyr ikke altfor mange flere alternativer på 1990 Tacoma.

Sikkerhet

Det var ingen kollisjonsputer som tilbys på denne modellen. I kollisjonstester, Tacoma scoret rangeringer av tre stjerner av fem for passasjerer og en av fem stjerner for fører krasj testing.

Drivstoffeffektivitet

Den Tacoma hadde en drivstoffkapasitet på 17,2 liter. The Environmental Protection Agency anslått Tacoma har en drivstofføkonomi av 21 mpg bykjøring og 26 mpg highway kjøring. Du kan kjøre ca 361,1 miles på en full tank av gass bykjøring eller 447.2 miles motorveien uten å måtte fylle bensin.