1990 Mercury Topaz Specs

1990 Mercury Topaz Specs


1990 Mercury Topaz kommer i to forskjellige modeller, sedan og coupe. Den sedan tilbyr tre trim alternativer: GS, LTS og LS. Den coupe tilbyr XR5 og GS trim stiler. De alle har en 2,3-liters firesylindret motor og en fem-trinns manuell girkasse, med opsjon på en tre-trinns automatgirkasse. De har også en 15,9-liters drivstofftank og bruke vanlig blyfri bensin.

GS Sedan

Standard funksjoner i GS sedan inkluderer klut bøtte seter, utvendige elektriske speil, intermitterende vindusviskere, servostyring og en AM / FM-system. Den har også 14-tommers hjul med servobremser. Blant de valgfrie funksjoner er klimaanlegg, cruise kontroll, makt førersetet, elektriske låser, elektriske vinduer, fjern trunk release, takstativ, ratt med vippe evner, bakrute defroster og en kassettspiller. GS-motoren har 124 fot-pounds av dreiemoment og besitter en maksimal hestekrefter 4400 omdreininger per minutt (rpm).

LTS Sedan

LTS-modellen har alle standard og valgfrie funksjoner i GS, men inkluderer også lettmetallfelger, et førsteklasses lydanlegg og to-tone maling. I motsetning til GS-modellen, kommer LTS med mulighet for foran airbag et fører. LTS-motoren har 130 fot-pounds av dreiemoment og maks hestekrefter på 4400 rpm.

LS Sedan

Grunnleggende funksjoner på LS inkluderer standard og valgfrie funksjoner i GS sedan, med unntak av klimaanlegg og en kraft førersetet. Alternativene er klimaanlegg, fører foran airbag, polycast hjul og et strømførersetet. Den har en maksimal hestekrefter på 4400 rpm med 124 fot-pounds av dreiemoment.

XR5 Coupe

Den XR5 kupé har standard valg av LS sedan med unntak av klimaanlegg, cruise control, takstativ samt kraft evner i førersetet, vinduer og låser, som er alle valgfrie funksjoner på denne modellen har det også lagt standard funksjon i en hekkspoiler. GS-motoren har 130 fot-pounds av dreiemoment og maks hestekrefter 4400 omdreininger per minutt.

GS Coupe

GS coupe standardfunksjoner er de samme som de av GS sedan. Valgfrie funksjoner er også identiske, men legger muligheten til polycast hjul. Også liker GS sedan, har GS maks hestekrefter på 4400 rpm med 124 fot-pounds av dreiemoment.