1990 Jeep Cherokee Bremseproblemer

1990 Jeep Cherokee Bremseproblemer


Bremsesystemet i en 1990 Jeep Cherokee er ikke i motsetning til andre år. Bakbremsene er trommelenheter, mens bremsene foran er skive oppsett. Flere problemer kan oppstå med noen bremsesystem, men reparasjonen er ikke alltid en tøff en.

svampete bremser

Hvis bremsene i din 1990 Jeep Cherokee føle svampete i stedet for stive, det er luft i linjen. Det tar to personer for å lufte systemet. Den lufteskrue ligger rett ved siden av den harde bremseslange i ryggplaten. Skru det et par svinger, har noen sakte trå inn bremsepedalen til gulvet, deretter stramme lufte igjen. Gjøre det på alle fire hjul til det ikke er mer luft i linjene. Husk å se væskenivået og fange den brukte væske i en passende beholder.

Pedal går til gulvet

Hvis du har en stor mengde av slark i bremsepedalen på 1990 Jeep Cherokee, er det svært sannsynlig pads og sko må skiftes. Som de bærer, bremsene selv har lengre reise for å kontakte trommelen eller rotor. Hvis du ikke vet hvordan du endrer pads og sko, har en kvalifisert tekniker hjelp.

Loud sliping

Hvis du hører skrapelyder når du treffer bremsene, er det sannsynlig at de har slitt helt ned og er marring rotorene og trommer av din 1990 Jeep Cherokee. Bytt elektrodene og sko. I noen tilfeller, hvis skaden er liten, kan en butikk fikse rotors og trommer ved å fjerne eventuelle skadelige grooves. Hvis skaden er dårlig, men vil erstatning bli nødvendig.