1990 Honda Civic Feilsøking

1990 Honda Civic sedan holdt en 4-sylindret motor og manuell girkasse. Bilen har også inneholdt en rekke sikkerhetsfunksjoner, inklusive sidekollisjonsputer. 1990 Honda Civic var også tilgjengelig som en kombikupé med noen av de samme funksjonene. Som en Honda Civic eier, kan du oppleve en sporadisk problem med bilen. Noen problemer kan løses uten å måtte ringe mekaniker. Grunnleggende problemløsing kan hjelpe deg å spare bekostning av en diagnostisk eller enkel reparasjon.

Bruksanvisning

1 Kontroller oljenivået i din 1990 Honda Civic hvis oljetrykket varsellampen lyser på dashbordet. Lyset er en indikasjon på at bilen din er enten lite olje eller lys har sviktet. La bilen hvile et øyeblikk og heve panseret. Fjern peilepinnen ligger i nærheten av motoren. I Honda Civic, vil peilepinnen være merket "Oil". Tørk av peilepinnen med et papirhåndkle og sett den i hullet. Ta ut peilepinnen igjen, og gjøre oppmerksom på hvor oljenivået er. Hvis den er lav i henhold til linjene på pinnen, tilsett mer olje til bilen din. Kontroller oljenivået igjen og starte bilen. Hvis lampen lyser, kan varsellampen være problemet.

2 Sjekk kjølevæskenivået hvis din Honda Civic overopphetes mens du kjører. Trekk bilen over og la den avkjøle seg. Løft panseret av bilen og ta av radiatorlokket. Hvis damp begynner å komme ut når du prøver å fjerne hetten, ikke fortsette. La bilen avkjøles videre. Hvis kjølemiddelnivået ser ut til å være lavere enn den linje som er merket på den side av kjølemiddelbeholderen, tilsett mer kjølevæske. Sett på lokket og lavere hette.

3 Sjekk hvor mye bremsevæske i Honda Civic hvis bremsevarsellampen er aktiv på dashbordet. Du bør også sjekke nivåene hvis bremsen går hele veien til gulvet når bremsen deprimert. Løft panseret på Honda Civic og finn reservoar for bremsevæske. Reservoaret ligger i nærheten av motoren på bilen og er merket "Brake." Hvis mengden av bremsevæske er ikke til nivået som er angitt på beholderen, tilsett mer bremsevæske. Sett på tanklokket og lukk Honda Civic hette. Starte bilen og se etter bremsevarsellampe.

Hint

  • Hvis du fortsatt har problemer med 1990 Honda Civic, ta kontakt med din mekaniker eller en Honda-sertifisert mekaniker. Ikke forsøk å utføre kompliserte reparasjoner med mindre du er erfaren i å gjøre det.