1990 Fatboy Motorsykkel Vind Installasjon

Den første generasjonen av 1990 Harley Davidson FLSTF Fatboy motorsykkel kom ikke som standard med en frontruten. Men det er enkelt å installere en Harley fabrikk frontrute eller annet passende frontruten på frontpanelet og styret for ditt 1990 Fatboy. Legge til en motorsykkel frontruten vil redusere luftmotstand, holde prosjektiler av ansiktet ditt og gi en viss beskyttelse mot dårlig vær. For frontruten lang levetid, er det viktig å velge en frontruten laget med et materiale som ikke lett krusning eller forvrenge langs kantene. De vanligste høykvalitets frontruten materialer er Lexan (polykarbonat) og Lucite (akryl).

Bruksanvisning

Preparat

1 Velg en frontruten for 1990 Fatboy. Du må måle frontpanelet og styret område hvor du vil installere frontruten med et målebånd eller se i håndboken for spesifikasjonene. Enten en Harley fabrikken frontruten gjort for Fatboy eller en universell to- eller fireskruefeste systemet vil fungere.

2 Plasser kluter over chrome og lakkerte deler på frontpanelet og styret for å unngå riper under installasjonen.

3 Fjern eventuelle beskyttende fugemasse fra den nye frontruten. Dersom frontruten er laget av Lexan, vil oppvarme det litt gjøre det mer ettergivende under installasjonen.

Installasjon

4 Skru brakettene inn i frontpanelet. Noen frontruten monteringssett vil ha frontruten forberedt på å skru direkte inn i frontpanelet og styret.

5 Plasser frontruten tett inn i parentes.

6 Stram gummi børsting eller skruer av brakettene til frontruten er sikkert på plass. Vær forsiktig så du ikke strammer skruene eller du kan knekke materialet.