1990 Chevy Truck Problemer

1990 Chevy Truck Problemer


Når en lastebil blir nesten 20 år gammel og har mer enn 150.000 miles på den, vil en tune-up trolig hjelpe, men noen nye sensorer for spjeldhus vil trolig gå en lang vei i å gjøre lastebilen kjøre jevnere. Det er også nok tid for noen nye bremsekalipere og bremseklosser.

throttle Body

1990 Chevrolet pickup har ikke en vanlig forgasser; et spjeldhus med sensorer blir brukt i stedet. En datamaskin kan sensorene vet når og hvor mye luft og drivstoff til å plassere i motoren, så når disse sensorene ikke fungerer som de skal, at motoren går ujevnt. Det er to hoved sensorer i gassflasken som kan ha en stor effekt på hvor godt motoren er i gang. Den første er inaktiv kontroll sensor, og den andre er temperatursensoren. Hvis motoren er i gang grov, prøve å erstatte begge disse. Temperaturføleren ligner på en tennplugg og skruer til inntak manifold nær spjeldhus. Tomgangs kontroll Sensoren har en fjær på den og skruer inn i hoved spjeldhus. Det kan være nødvendig å tilbakestille datamaskinen etter at du har byttet sensorene hvis "service motoren snart" lyset var på.

timing

Hvis du etter en tune-up og erstatte sensorene på spjeldhus motoren ikke kjører noe jevnere, må du kanskje sette timing. Dette kan gjøres mer nøyaktig ved å ta den til en garasje som har en datamaskin. I tillegg, hvis "service motoren snart" lyset er fortsatt på, kan de avbryte den med deres viktigste datamaskinen etter innstilling av timing.

Brake Light On

1990 Chevy Truck Problemer


Formålet med bremsekalipere er å presse bremseklossene mot rotoren for å stoppe bilen. Når du trykker på bremsepedalen og bilen trekker til en side, er sjansen stor for en caliper må skiftes, så det er bedre å erstatte begge samtidig. Mens du har målepunktene av, skal du erstatte bremseklossene. Etter utskifting calipers og pads, luft systemet for å få all luft ut av linjene. Hvis bremselyset var på når caliper skulle ut, får all luften ut av linjene bør gjøre lyset slukkes.

Spar penger på Bodywork

De fleste 20-år gamle lastebiler trenger en viss mengde karosseriet på grunn av normal slitasje. Du kan spare penger på karosseriet ved å feste små hull, bulker eller riper selv, og deretter hånd spray med en rustbeskyttelse primer spray før maling.