1990 Chevy Silverado Feilsøking

1990 Chevy Silverado Feilsøking


1990 Chevy Silverado ble produsert i flere forskjellige størrelser. Pickup ble gjort med en 4,3 liters V6, 5 liter V8 og en 7,4 liters V8. Lastebilen ble også produsert i en dieselmodell med en V8-motor. Flertallet av produksjonsmodeller var firehjulstrekk biler, men flere to wheel drive versjoner ble utgitt. Feilsøking pickup er ikke komplisert, og grunnleggende mekanisk kunnskap er tilstrekkelig for de fleste vanlige problemer.

Bruksanvisning

1 Test elektrisitet ved å kjøre stereo og lys. Hvis de nåværende flagrer eller elektrisitet ikke er tilgjengelig, må batteriet lades. Fest en vedlikeholdslading lader til batteriet til det er helt oppladet og starte bilen. Bytt batteriet hvis problemet vedvarer.

2 Bruk en spenning meter for å teste starteren dersom kjøretøyet ikke har strøm og batteriet er bra. Bytt dynamoen hvis det oppstår et spenningsfall og belaster ikke startbatteriet. Den sviktende Enheten vil sette batteriet gjennom regelmessige omkostninger strømforbruk sykluser og til slutt vil du bli tvunget til å kjøpe et nytt batteri.

3 Bytt starteren hvis den elektriske er god og lastebil vil ikke starte. Starteren vil gjøre en tydelig klikkelyd hvis tennene er låst. Hit enhet med en hammer som en midlertidig løsning for å låse opp tennene og engasjerende starteren.

4 Kjør trucken med forskjellige hastigheter for å teste motoren. Hvis motoren spytter og boder når du akselererer, må drivstoffpumpen byttes. Dersom trucken er vanskelig å styre og slå, kan servostyring pumpe være sviktende. Vanskelighetsgrad Styringen er også knyttet til overføring saken blir låst firehjulstrekk.

5 Variere hastigheten uten å bryte fartsgrensen å teste overføring. Hvis overførings hopper, støt og boder mens skiftende, må den vedlikeholdes. Transmisjonen er avgjørende for kjøring og må få regelmessig vedlikehold.

Hint

  • Skift olje hvis svart røyk slippes ut fra eksosen. Motoren krever ren olje for riktig smøring og jevn drifts.
  • Adresse kjent mekaniske problemer så snart som mulig. Kjøre kjøretøyet med funksjonsfeil deler kan øke omfanget av skaden.