1990 Camaro Stereo Wire Colors

Ford og Chevy feiden for markedsdominans i muskel-bil segmentet antent i begynnelsen av 1900-tallet, men Ford lagt til en ekstra logg på bålet med 1964-utgivelsen av Mustang. Chevy dumpet en gallon bensin på bålet i 1967 med utgivelsen av Camaro, som starter en total krig. Krigen raste på i 35 år, før den midlertidige eliminering av Camaro etter 2002 årsmodell. 1990 Camaro kom standard med en AM-FM-radio system, og hadde en ekstra CD eller kassettspiller tilgjengelig. Kjenne stereo ledningsnett og regler bidrar sterkt når du installerer en ettermarkedet radio.

konstant strøm

1990 Camaro radiobutikker en klokkeinnstilling og din favoritt forhåndsinnstilte stasjoner, selv etter at du slår av motoren. Den gjør dette ved hjelp av en jevn dose på 12 volt strøm fra batteriet. Denne ledningen er uavhengig av hovedstrømledningen som slår radioen på og av. Denne konstante strømledningen er oransje i fargen.

Byttet 12-volts strøm

Den slått 12-volts strøm er den elektriske kilden ansvarlig for å snu din 1990 Camaro radio av og på med tenningsnøkkelen. Denne kabelen får en 12-volts strøm av makt bare når nøkkelen er i "Acc" eller "Run" posisjon - dette hindrer at batteriet tappes hvis du glemmer å slå av radioen. Denne ledningen er gul i fargen.

Bakke

1990 Camaro radio krever en god kropp bakken for å fullføre 12-volt krets av elektrisitet. Uten en god jording, kan det føre til alvorlig skade på radio og bilens elektriske system. Jordledningen på 1990 Camaro er svart i fargen.

strøm~~POS=TRUNC antenne

1990 Camaro har en makt antenne som kollapser i front fender når det ikke trengs. Motoren som hever og senker antennen krever en utløser ledning for å aktivere den. Denne ledningen på 1990 Camaro er rosa i fargen.

Radio Lighting

1990 Camaro radio har to belysnings ledninger. En fører strøm til radioens lys og den andre regulerer lysstyrken på lysene. Hoved belysning wire for Camaro radio er grå, og dimmer ledning - den som styrer lysstyrke - er brun.

Høyttalere

1990 Camaro har en fire-høyttaler lydanlegg. Chevy montert to 4-by-6-tommers høyttalere i toppen av dashbordet. De to bakre høyttalerne er seks-for-ni inches og montert i sidepanelene. Den venstre fronthøyttaler positive ledningen er brun og dens negative ledningen er grå. Den høyre fronthøyttaler positive ledningen er lysegrønne og dens negative ledningen er mørkegrønne.

Camaro venstre-bak taler positive ledningen er brun og den negative ledningen er gul. Den høyre bakre høyttalernes positive ledningen er mørkeblå og dens negative ledningen er lyseblå.