1990 Cadillac Deville Spesifikasjoner

1990 Cadillac DeVille ble produsert i en to-dørs coupé, så vel som en firedørs sedan. Begge modellene hadde nesten identiske spesifikasjoner og komponenter. Den 1990 år modell holdt en førersiden airbag og nytt skinn ratt med en kraftigere motor. Deville modeller har blitt endret nylig til Cadillac DTS, til å stå for "DeVille Touring Sedan." Den siste DeVille modellen ble produsert i 2005.

motor~~POS=TRUNC

Cadillac DeVille kom utstyrt med en gassslukende 4,5 liters V8-motor med 180 hestekrefter. Som et resultat av den større motoren, DeVille fått 15 miles per gallon i byen og 23 miles per gallon på motorveien. Både sedan og coupe var forhjulsdrevne biler. Det skulle ta mange år før all wheel drive teknologien vil bli introdusert på sedan og andre mindre biler. Drivstofftank var 18 liter.

Sikkerhets egenskaper

Cadillac DeVille inkludert for første gang i serien en førersiden airbag, men det inkluderer ikke en airbag på passasjersiden. ABS bremser var tilgjengelig som en valgfri oppgradering.

Interiør og Eksteriør

Fem nye farger ble introdusert for 1990-serien, inkludert skifer grå, lys Auburn, mørk Auburn, medium skifer grå og mørk skifer grå. Dette brakte det totale antall farger til 15 tilbys i 1990-modell. Interiør funksjoner som en premium audio system, 15-tommers hjul, en makt førersetet, cruise control, servostyring, dørlåser og makt sideview speil var standard. Valgfrie oppgraderinger inkludert skinnstoler, lettmetallfelger, Bose stereo, makt soltak og automatisk på og av frontlykter. Utvendig lengde målt 205 inches med en bredde på 71 inches. Akselavstanden målt 113,8 inches.