1990-2000 4X4 Dodge Dakota Driveline Problemer

Dodge Dakota opplevd ulike problemer i de 10 årene mellom 1990 og 2000. Dakota var gjenstand for en rekke av produsenten minnes, inkludert flere for problemer som hadde potensial til å føre til at kjøretøy for å få brannen under drift.

Drivlinjen er ansett å være alle deler av Dakota som er ansvarlig for faktisk å flytte kjøretøyet. Drivlinjen er definert av Motorera Dictionary of Automotive vilkår som består av alle "de enkelte komponentene utenfor motoren opp til hjulene, men ikke den motor eller transmisjon".

Styring

Det har vært flere tilbakekallinger på begynnelsen av 1990-Dakota styresystem. De minnes oppgir at rammen av kjøretøyet kan sprekke ved plasseringen av styre girkassen vedlegg. Festeboltene kan også sprekke. I begge tilfeller kan styre girkassen kommer av kjøretøyet og føre til et fullstendig tap av styring. Rattstammen har også blitt tilbakekalt fordi det kan sprekke og føre til tap av styring.

BÆREARM

Den 1993-1994 Dakota ble tilbakekalt på grunn av svikt i styrearmen på grunn av at boltene ikke er sterk nok til å motstå styretrykk. Når boltene brøt, ville bilene mister styreevne.

Kuleledd

2000 4x4 Dakota ble tilbakekalt på grunn av muligheten for overdreven slitasje forårsaket av fuktighet lekker inn i kuleledd. Slitasjen ble rapportert som forårsaker kuleledd for å skille når man er i bruk, noe som hadde potensial til å forårsake alvorlige trafikkulykker.

overføring Hose

Dodge Dakota som ble produsert i 2000 med 4,7-liters motor og automatgir kombinasjonen ble tilbakekalt fordi overføringen påfyllingsrøret var overfylte ved normal drift og forårsaker overføring væske til søles på eksos, som hadde potensial til å tenne væske og forårsake redskap for å ta fyr.