1989 Mustang Frame Connector Installation

De "Fox" body Mustangs, som 1989 modell, har en ganske fleksibel uni-body konstruksjon som gjør at chassiset å faktisk vri seg under hardt i svingene. Installere sub-frame kontakter i 1989 Mustang vil stivne chassis og bedre håndtering ved å opprettholde styring og fjæring geometri gjennom en vanskelig sving. Den mest holdbare installasjonen av sub-frame kontakter krever sveising kontakten til det fremre og bakre underrammer mens Mustang sitter på flat mark.

Bruksanvisning

1 Fjern front lavere dørstokker fra de rocker paneler under frontdørene ved å fjerne skruene med en skrutrekker. Fjern skruene som fester kick paneler foran dørene under dashbordet. Trekk tilbake teppet og legg våte håndklær i gulvet pan å hindre brann når de sub-frame kontaktene er sveiset i.

2 Trekk opp på de nederste hjørnene av bakre seteputen for å løsne den fra rammen og fjern puten. Slip våte håndklær under bakre teppet for å hindre brann når de sub-frame kontaktene er sveiset i.

3 Hev og støtte alle fire hjul med bil ramper. Hev hvert hjul av bakken bruke som gulv jack og skyv ramper under dekket. Senk dekket inn på rampen og gå til neste hjulet.

4 Plasser en underramme kontakt under bilen med fronten av kontakten plassert på den fremre underramme skinnen og baksiden av koplingsstykket anbrakt på den bakre rammeskinne ved siden av dreiemomentet boksen som de bakre nedre bærearmer er festet til. Bruk et gulv jack å holde kontakten på plass.

5 Spor kontakten stilling på underrammen med et svart fast markør og fjerne kontakten. Sand området rundt spores linje, en tomme på hver side av sporet linje, med sandpapir for å fjerne maling og skitt som kan forurense sveisen.

6 Flytt kontakten og igjen holde det på plass med gulvet jack. Sveis i kontakt langs kantene av kontakten, hvor den kommer i kontakt rammen. Gjenta for den gjenværende siden.

7 Heve hjulene, en om gangen, av ramper og fjerne rampene. Prøvekjør Mustang for å bekrefte den sporer rett og har forbedret håndtering.

Hint

  • Feil bruk av en sveiser vil resultere i alvorlige øyeskader. Bruk en sveisehjelm hele tiden mens du bruker sveiser.