1989 Jeep Wrangler Specs

1989 Jeep Wrangler Specs


1989 Jeep Wrangler fortsatte tradisjonen etablert et år tidligere for å ha to motoralternativene. I tillegg til dette, bilen kom i ikke mindre enn fem variasjoner, ikke inkludert muligheten for en hard topp eller en myk topp. For de med interesse for eldre Jeep Wranglers, er det verdt å vite specs på de ulike modellene for å sikre at du gjøre det riktige kjøpsbeslutningen.

Motor

1989 Jeep Wrangler kom med en av to motorer. Nesten alle modellene kom med en 4,0-liter, rett sekssylindret motor. Denne motoren leveres 177 hestekrefter og 224 fot-pounds av dreiemoment. Den Laredo hard top holdt en 4,2-liters rekkesekser-sylindret motor som produserer 112 hestekrefter og 210 fot-pounds av dreiemoment. S-type Wrangler hadde en 2,5-liter, rett firesylindret motor med 117 hestekrefter og 138 fot-pounds av dreiemoment.

Overføring

Alle 1989 Jeep Wranglers kom med en tre-trinns automatisk motor, med unntak av S-type. Denne variasjonen på Jeep kom med en femtrinns manuell overdrive girkasse.

Drivstoffeffektivitet

1989 Jeep Wrangler får 15 miles per gallon i byen og 16 miles per gallon på motorveien i de fleste modeller. Unntaket fra dette er S-type som får 18 miles per gallon og 20 miles per gallon på motorveien.

fasiliteter

1989 Jeep Wrangler omtalt klimaanlegg og en kassettspiller som alternativer. Bilen har to dører og plass til opptil fire personer. Det er ingen Jeep Wranglers med fasiliteter som strøm låser, seter eller vinduer. Mens ingen av versjonene kom med et soltak, mange hadde en avtagbar myk topp som tillot sjåføren å nyte solen i sin bil med liten innsats.

Sikkerhets egenskaper

1989 Jeep Wrangler tilbyr ikke mye i veien for sikkerhetsfunksjoner. Bilen kommer ikke med funksjoner som kollisjonsputer, blokkeringsfrie pauser eller traction og stabilitetskontroll.