1989 Hyundai Excel Feilsøking

1989 Hyundai Excel sedan kom utstyrt med en 1,5 liter, inline firesylindret motor. Den produserer 85 fot-pounds av dreiemoment ved 6800 hestekrefter. Bilen leveres som standard med en fire-trinns automatisk girkasse og hadde en opprinnelige produsentens veiledende pris på $ 6449. Fordi Hyundai Excel består av så mange forskjellige deler, komponenter og systemer kan det være vanskelig å finne et bestemt problem du opplever med bilen. En måte å feilsøke bilen er ved å se på produsentens tilbakekalling informasjon for å se om det samsvarer problemene Excel er å ha.

Bruksanvisning

1 Finn varmeapparat reguleringsventil stammer av Excel når du føler deg sterk varme kommer fra gulvet i kupeen på bilen. Overdreven motor kjølevæske temperaturer kan føre til en varmekontroll ventilspindel å lekke, noe som resulterer i mulige brannskader på føtter og ben av passasjerene og sjåføren av bilen. Du bør kontrollere og erstatte den defekte ventilen stilkene.

2 Inspiser overføring av Excel hvis du har en manuell girkasse hvis bilen kommer til en brå stopp mens du kjører. De overføring tannhjul kan ikke være tilstrekkelig smurt innenfor sende saken. Mangelen på smøring kan føre til overføring drivhjulene til å gripe og tvinge bilen til å stoppe brått eller føre til at føreren mister kontroll over motoren. Du bør endre overføring væske for å hindre at dette skjer.

3 Sjekk reed ventil sub-montasje innenfor sekundær lufttilførsel del av utslippskontrollsystemet når det lukter svidd plast som du kjører din Excel. Reed ventil underenhet kan bli korrodert og holde underenhet fra å lukke ordentlig. Dersom denne delen ikke kan lukke den vil tillate varme gasser å strømme bakover inn i plastsekundærluften tilfelle mens Excel blir drevet og smelte tilfelle. Smelte plast kan forårsake brann inne i motoren på bilen din. Bytt ut reed ventil underenhet med en ny en laget av rustfritt stål.

4 Se på cruise control elektriske kontrollmodulen når cruisekontrollen fungerer uberegnelig mens du kjører bilen. Hvis cruise control hovedbryteren er i på-stilling når motoren startes en kort varighet spenningsfall forårsaket av den ekstra hi-power radio kan føre cruise control feil. Du bør bytte den elektriske kontrollmodulen for å løse dette problemet.