1989 Harley Davidson Sportster 1200 Spesifikasjoner

1989 Harley-Davidson XLH Sportster er en cruiser motorsykkel. I tillegg til 1200-modellen, sykkelen var tilgjengelig i to andre versjoner i 1989: den Hugger og De Luxe. Den Sportster er en del av serien som begynte i 1957, og er fortsatt i produksjon fra og med 2011 årsmodell.

Makt

En V2 motoren er selve nerven i Sportster 1200, med to sylindre plassert ved siden av hverandre på motoren og vinklet utover, noe som skaper en V-form. Begge sylindre har en boring på 3,5 inches, og slaglengden er 3,8 inches. Hver sylinder er utstyrt med to ventiler som styrer avgassene fra motoren. Forskyvningen er 1198 cc. Motoren er fire-takter, så innsug, kompresjon, kraft- og eksos slag finner sted i hver veivakselen rotasjon. Motoren har et kompresjonsforhold på 9: 1. Alt dette kombineres for å generere 58 hestekrefter med en hastighet på 5200 rpm.

dimensjoner

Bakhjulet av Harley-Davidson måler 16 inches i diameter. Forhjulet er større, stående på 19 inches i diameter. Den våte vekt av Sport - vekten av et kjøretøy, inkludert alle dens nødvendige fluider, såsom en full tank - er 489,4 pounds. En full tank av gass i denne motorsykkel bærer 2,25 liter drivstoff.

Andre funksjoner

Motorens temperaturer blir vedlikeholdt av en luft kjølesystemet, slik at den ikke overopphetes og utfører til sitt potensial. De fire-trinns girkasse motoren leverer kraft til hjulene. Enkeltskivebremser er på hånden i hver ende av motorsykkelen for å bringe denne Harley til å stoppe opp.