1989 Ford F150 Fuel Injector Installasjon

Ford F-serie er en linje med full-size pickup lastebiler i kontinuerlig produksjon siden 1948. De F150-modellene har en nominell bæreevne på minst 1/2 tonn, selv om den faktiske nyttelasten er vanligvis mer enn 1/2 tonn. En 1989 Ford F150 har en rekke motor valg, og alle av dem kommer med bensininnsprøytning. Prosedyren for installasjon av en brennstoffinjektor i dette kjøretøyet vil variere noe avhengig av størrelsen av motoren.

Bruksanvisning

1 Koble fra kabelen på den negative polen på batteriet med en pipenøkkel. Løsne lokket på bensintanken for å avlaste trykket i drivstofftanken. Skru av ventilhetten fra drivstofftrykkavlastningsventilen på drivstoffledningen i øvre høyre kvadrant av motorrommet.

2 Fest manometer T80L-9974-A til avlastningsventilen og åpne trykkmåler for å avlaste trykket i drivstoffsystemet. Fjern manometeret fra avlastningsventilen og plassere hetten på avlastningsventilen.

3 Koble fra øvre inntak manifold med en pipenøkkel. Fjern fuel rail og ta av elektrisk tilkobling for hver drivstoff injektor.

4 Fjern drivstoff sprøyte fra lavere inntak manifold med rocking injektorer forsiktig frem og tilbake mens du trekker opp. Bytt slitte o-ringer eller plasthetter for drivstoff sprøytebrukere.

5 Påfør motorolje til O-ringene og sette dem på de nye injektorer. Plasser plastlokk på toppen av drivstoff sprøytebrukere. Installer drivstoff sprøyte på lavere inntak manifold ved å skyve dem forsiktig som du rocke dem tilbake en frem.

6 Fest det elektriske anlegget til innsprøytning og installere fuel rail. Koble den øvre inntaksmanifold hvis du har fjernet den i trinn 3. Koble kabelen til den negative batteripolen med en pipenøkkel.