1989 Ford F-250 Steering Wheel Removal

Ford F-250 er den lengste kjører pickup selges i Amerika, sammen med sin storebror, F-350. Denne heavy-duty pickup dateres tilbake til 1948 utgaven av pickup F-2. I 1953 årsmodell, Ford forandret F-2 navn til F-250 sammen med å gi den full-size pickup en mer elegant utseende. 1989 F-250 kom standard med en 150-hestekrefter, 4,9-liters sekssylindret motor og servostyring. Bytte ratt i 1989 F-250 krever bruk et spesielt verktøy for å løsne hjulet fra rattstammen akselen.

Bruksanvisning

fjerning

1 Drei rattet slik at hjulene vender rett.

2 Fjern skruen, med en stjerneskrutrekker, på baksiden av rattet som holder rattet pad til rattet.

3 Trekk rattet pad fra rattet, og finne jordledningen på venstre side av rattet. Hvis den er utstyrt med cruise control, spore jordledningen mot rattet til du kommer til sin ledningsnettet. Klem utløserknappen på ledningsnettet og trekk den bort fra sin beholder. Dersom F-250 ikke har cruise control, dra de to ledninger som kommer fra puten fra terminalene på rattet.

4 Match markere rattet til rattstammen akselen med hvit merking maling. Ta av rattet festemutteren med en skralle og socket.

5 Ta av rattet ved hjelp av et ratt avtrekker. Denne prosessen varierer avhengig av stilen av avtrekker brukt, så kan du se avtrekker instruksjoner for spesifikk retning.

Installasjon

6 Sett ratt ved siden av det nye rattet, hvis du skal bytte rattet, og male en kamp mark linje i omtrent samme område som er på den originale rattet. Du vil sannsynligvis ikke få linjen perfekt, men du kan løse dette senere.

7 Monter rattet på rattstammen aksel, fôr opp kampen preg på rattet med det på rattstammen akselen. Trykk på rattet på rattstammen til den sitter på den delen av akselen med kilesporene.

8 Stram et nytt ratt festemutteren på rattstammen akselen. Stram rattstammen mutteren fra 30 til 42 fot-pounds med en momentnøkkel og en stikkontakt, mens du holder rattet på plass.

9 Plugg rattet pad er sele til sin beholder i rattet, hvis F-250 har cruise control. På F-250s uten cruise control, trykker kontaktene på enden av hver ledning på rattet pad på terminalene på rattet - du kan plugge enten ledningen inn enten terminal.

10 Still rattet puten tilbake på rattet og stramme skruen med en stjerneskrutrekker.

11 Ta bilen til en bil reparasjon anlegget har en justerings utført, hvis du byttet ut rattet med en ny eller brukt en. Dette kompenserer for noen små feil ved overføring av kampen merket linje til erstatning hjulet.