1989 Chevy Corsica mekaniker tips

Chevrolet tilbudt 1989 Korsika i tre forskjellige utstyrsnivåer: et kombikupé, sedan og fire dører. Back og notchbacks er utstyrt med en 2-liters motor som genererer 90 hestekrefter og produserer 109 ft.-lbs.of dreiemoment. Den sjeldnere sedan kom med en ytelse pakke med en V6-motor. For å holde Chevy Corsica kjører rett, må du opprettholde væskenivåer og utføre andre planlagt vedlikehold.

Olje Type / Vekt / Kapasitet

1989 Chevrolet Corsica bruker 5W-30 motorolje. Oljer for bruk i en rekke temperaturer inkluderer: Synthetic Blend High Performance Motor Oil, Ecopower resirkulert Motor Oil, Lucas Syntetisk Motor Oil og Peak Performance Konvensjonell Motor Oil. Chevy Corsica bruker 4 liter olje.

Transmission Fluid

Når du endrer overføring væske, bytte filter også. Bilen har 4 liter girolje. Typer av overføring væske for Korsika med automatgir inkluderer Valvoline Dexron-VI Full Synthetic ATF, Mobil 1 Synthetic ATF Multi-Vehicle Formula og Lucas Semi-Synthetic Multi Vehicle ATF. Hvis den er utstyrt med en manuell girkasse, tar Corsica 4 pints av Syncromesh olje.

spesial~~POS=TRUNC

Hvis du trenger et spesielt verktøy for å reparere 1989 Chevy Corsica, vil servicemanual henvise deg til en som er lettere tilgjengelig og kan utføre jobben, for eksempel en enkel avtrekker, klemme eller separator. Før du bruker et alternativt verktøy, men sørg for at det er trygt og vil ikke skade Korsika ytelse. I tillegg må verktøyet være kompatibel med den opprinnelige verktøyet.

Ved hjelp av en Scissor Jack

Ikke plasser en saks jack under overføring, motor eller radiator deler. Dette vil føre til kostbare reparasjoner. Den medfølgende jack er egnet for å erstatte et flatt dekk, men du bør ikke bruke den hvis du trenger å komme under bilen. Bruk saks jack bare på de fire løftepunkter. Det er en jekk punkt på baksiden av hver forhjulsbrønnen og på forsiden av bakhjulene under siderammen skinnen. Jack punkter er forsterket med forsterkede metallplater.