1989 BMW 325i Visker Fuse Location

1989 BMW 325i Visker Fuse Location


Riktig fungerende vindusviskere er en uvurderlig ressurs for et kjøretøy --- spesielt under våte værforhold. Som mange andre elektriske bil enheter, kan vinduspusser sikringen ryke ut til tider og krever erstatning. Du må kanskje endre to forskjellige sikringer --- en for viskerstyreenheten og den andre for tørke-vask, lyktespyler og intensive rengjøringssystemer. Finn riktig plassering av denne sikringen i 1989 BMW 325i for å komme tilbake på veien igjen trygt.

Bruksanvisning

1 Slå av 1989 BMW 325i tenning. Finn sikringsskap plassert nær undersiden av rattet. Sett fingeren inn i fingeren hullet, og trekk dekselet ut av sikringsboksen.

2 Se på den øverste delen eller rad med sikringsskapet for et større rektangel delen merket "Wiper Control Unit" --- K10 stafetten. Trekk denne delen ut med fingrene og erstatte den med en ny en hvis du trenger å bytte ut denne sikringen. Hvis ikke, går du videre til neste trinn.

3 Finn andre rad på sikringsboksen panel. Se etter sikringen merket "5" hvis du ønsker å finne og erstatte sikringen for "tørke-vask, Lykte og intensiv rengjøringssystemer." Grab og trekke dette sikringen fra sin beliggenhet med nebbtang, og erstatte med en ny 30-amp sikring.