1988 til 1992 Camaro Ground Effects

1988 til 1992 Camaro Ground Effects


Tredje generasjon (1982-1992) Camaros har et alvorlig problem - de som liker dem har en tendens til å elske dem slik de er, så det er svært lite det ut i form av ettermarkedet bakken effekter / body kits. I tillegg er tredje Gens firkantede kjever gode utseende gjør at kroppen linjer selv ikke egner seg godt til de virkelig svingete og aggressive design populære med kroppen kit mengden. Sluttresultatet: en enkelt fabrikk tilbud, noen ettermarkedet tilbud og minst ett eksempel på hva noen anser massiv overkill.

Fabrikk Ground Effects

GM selv utviklet det som kanskje er en av de beste utseende bakken effekter kits noensinne laget for denne chassis og installert det på alle 1991 og 1992 RS og Z28 modell Camaros. Denne body kit er en enkel bolt-on for tidligere Tredje Gens, og bruker en dypere og mer kraftig vinklet hake spoiler (front air dam) og bremsekanaler som faktisk kan kanal luft til bremsene. Den bruker også sideskjørt med innfelt faux bremsekanaler og reviderte bakre støtfanger utvidelser som bærer fakkelen fra sideskjørt. Denne body kit er så vanlig at det knapt kvalifiserer som "custom".

Xenon Kit, varenummer 644357

Xenon base kit for dette kabinettet ser ut akkurat som fabrikk bakken effekter kit som brukes på tidligere tredje Gen biler, men strekker seg nedover mot bakken ytterligere to inches eller så. Denne subtile kit er et godt valg for de som liker utseendet på fabrikken kroppen, men vil ha noe litt mer aggressiv for bedre utseende og aerodynamikk. Når det kombineres med en en-tommers suspensjon slipp, vil dette settet forlate tilskuere klør seg i hodet og lurer på hva som gjør bilen din ser så mye bedre enn andre fabrikken Tredje Gens de har sett.

FX Design FX-736K

Hvis du kjøpte Tredje generasjon Camaro bare fordi du allerede hadde et sett med 20-tommers felger til å passe en, så dette er kroppen din kit. Dette curvy kit er stappfullt av kanaler og hull og vil trolig se en litt mer hjemme på en Honda Civic eller en Mitsubishi Eclipse enn på squared-off Camaro. Den store sentrale kanalen foran bare skriker "Nei, seriøst, jeg er en omstreifer!"

FX Design Xtreme FX-754K

Dette settet er et blikkfang i at det vil la alle som ser det å si "Se, det går en Camaro med en body kit!" Ligner på design til FX Design standard kit, bruker denne en et sett av nedre horisontale kanaler og runde tåke lys hull å legge litt kitsch til støtfangeren foran design. Tenk på Bomex kit på Fast and the Furious Turbo Supra, og du har den grunnleggende ideen her.

Euro-Works Exotics

Myse hardt nok, og du kan se litt av 1980-tallet Lamborghini styling i Det Tredje generasjon Camaro. OK, kanskje du må myse hardt nok til å lukke øynene, men nå kan du stivne at visuelle forholdet ved å erstatte hver eneste organ panel på bilen med de fra et kit designet for å gjenskape den opprinnelige Countach. Dette settet er så omfattende det nesten kvalifiserer som en komplett bil i en boks, men det er ingen billigere måte å gjøre Camaro ser ut som en av Sant'Agana mest legendariske tilbud. Og ja, er bakken effekter inkludert.