1988 Polaris Trail Boss 250 Specs

1988 Polaris Trail Boss 250 Specs


Den 250 trail boss var en all terrain vehicle (ATV) utviklet i 1988 av Polaris Industries, en amerikansk bilprodusent basert i Minnesota. Grunnlagt i 1954 som en snøscooter trakter, Polaris produserte sin første ATV i 1985. Tre år senere var 250 Trail Boss var på markedet og på veiene, på jakt etter den røffe og ville landskapet som noe bra quad elsker.

Makt

The Trail Boss motor fortrengning - volumet feid av stemplene i en bevegelse fra øvre dødpunkt (TDC) til nedre dødpunkt (BDC) - er 96,1 inches. Det fullfører termodynamisk syklus i to stempelslag, og avkjøles ved hjelp av et luftkjølesystemet. Maksimere motorytelse, blander en Mikuni forgasseren luften med drivstoff fra 15,2-liters tank. Motoren har et oljesmøring system som holder 1,9 qt. av olje. Polaris har en 150-watts dynamo, som omdanner mekanisk energi til elektrisk energi. En automatisk overføring system med omvendt overfører denne kraften til bakre to-wheel drive. Dette ensemblet er utløst i livet via en elektrisk starter med rekyl backup.

dimensjoner

Sittende på en akselavstand på 49,8 inches, er chassiset 73,2 inches lang, 44 inches bred og 44 inches høy. 1988 Trail Boss har en 60-tommers svingradius. Du kan legge i opptil 125 lbs. på baksiden av Polaris, og den har en 850-lbs. slepekapasitet med en 30-lbs. tungen kapasitet. Den tørre vekt av den quad er 425 lbs., Som er vekten av kjøretøyet når den har blitt tappet for alle sine fluider, så som olje og gass.

Bremser og fjæring

The Trail Boss håndterer off road terreng med en Macpherson spankulere suspension system som gir 6,5 inches av reiser. En progressiv sats svingarm hjelper ut fra baksiden, slik at for 8,5 inches av reiser. To ettgreps hydrauliske plater håndtere bremse oppgaver fra forsiden og baksiden, som drives av en hjelpe fotbremsen.