1988 Ford Ranger Fuel Problemer

Introdusert i 1983, Ford Ranger vært en av USAs mest populære kompakte pickup lastebiler. 1988 Ranger innført et nytt bakken effekter pakke og var tilgjengelig i automatisk og manuell girkasse. Til tross for sine solide funksjoner, 1988 modell led av flere drivstoffproblemer.

Slå av / Inertia Switch

Auto Beef, en auto forbrukerklager nettside, indikerer stengebryteren (treghet bryter) som stenger av drivstoffpumpe i tilfelle ulykken er defekt. Den treghet bryter noen ganger stenger drivstoffpumpen under normal tilstand som resulterer i Ranger ikke starter. Bortsett fra en ulykke, kan hyppig off-road aktivitet veksle treghet bryteren, slik at det å slå av.

Bensinpumpe

En annen kilde til startproblemer er drivstoffpumpen i seg selv. Auto Beef rapporterer også at Ranger ikke starter kan skyldes utilstrekkelig strøm til bensinpumpen. En mulig gjerningsmann kan være å gi bilen med feil motorolje. Rådgivning brukerhåndboken sikrer at du bruker riktig olje for motoren din.

Løsning

Før bestemmer seg for å bytte ut bensinpumpen, kan en mekaniker utføre en oljeprøve eller trykk lesing. Hvis trykket og motorolje er tilstrekkelig, kan det være på tide å bytte ut bensinpumpen. Kostnaden for en ny bensinpumpe er ca $ 130 for deler (per januar 2011), ikke inkludert arbeidskraft.