1988 Fleetwood Jamboree Spesifikasjoner

1988 Fleetwood Jamboree Spesifikasjoner


1988 Jamboree er en bobil gjort av Fleetwood selskapet. Som i 2010, er det Jamboree fortsatt i produksjon, samt flere andre populære modeller fra Fleetwood bobil amerikanske Coach buss. Jamboree er et klasse C bobil, noe som betyr at det er mindre og har mer av en campingvogn-lignende utseende enn en motor coach eller en klasse A bobil. Klasse Cs er også rimeligere enn andre bobiler. Jamborees er kjent for å være godt bygget, og 1988-modeller kan fortsatt finnes for salg i mange områder mer enn 20 år senere.

Kropp

Fleetwood har alltid tilbudt Jamboree med mange muligheter, både innvendig og utvendig. Utsiden av 1988 Jamboree er laget av glassfiber, med en Ford chassis. Den har en kroppslengde på 26 fot og en propantank i stand til å holde 14 liter. 1988 Jamboree Rallye-modellen er litt mindre på 24 fot. Den '88 Ralleye kommer også med en Chevy chassis snarere enn en Ford. Den Jamboree har en dinette messe, sofa, sove rommet over førerhuset og seks liter varmtvannsbereder. Eiere kan ha sine valg av plantegninger. Interiør møbler er klut-dekket, med Formica benkeplater. Det er to sett med vinduer langs hver side av bobil. Fronten av Jamboree tilbyr også to vinduer i overhuset soveplass. Den bakre delen har ett vindu og en vedlagt stige. 1987 Jamboree har en valgfri 17-fots markise og tak luftkondisjonering. Både base Jamboree og Rallye har evnen til å sove seks.

Motor og Strøm

1988 Jamboree leveres med automatgir og 460 7.5L motor. RV bruker 30-amp strøm og har en nødsituasjon / tilleggskomponenten starter. 1988 Rallye tilbyr en Chevy 350 V-8 motor. Den Jamboree har servostyring, en flis hjulet og cruise control også.

En hjemlig

Siden Jamboree er en campingbil ment å være bodde i mens du reiser, det kommer med en rekke fasiliteter for å gjøre det mer som hjemme. Interiøret Kjøkkenet har en innebygd mikrobølgeovn, en fire-brenner utvalg og en ovn med en ventilert hette. Jamboree er også utstyrt med skap, klesskap, et bad og innvendig lys. Den dinette området er kastet inn i en seng. Tak ventiler er plassert over kjøkken og bad, samt førerhuset. Interiøret er fullt teppebelagte, inkludert førerhuset. Sjåfører og passasjerer både kan justere armlener, hvilestoler og rygg rammer av førerhuset seter. Den Jamboree har også røykvarslere og brannslukningsapparater. Veranda lys gir sikkerhet og trygghet.