1988 Carver Mariner Specs

Noen båter er laget for fart, andre for høy sjø eventyr eller fiske. The Carver Yacht Selskapets 1988 Mariner linje med cabincruisere ble gjort for komfort og underholdende. En 32- og 36-fots modellen ble tilgjengelig i 1988, både som omfatter rom inne for å sove en familie eller underholdende venner og hastigheten for å komme fra her til der på fritids tidsplaner begrenset til helgene.

Innsiden

Den 32 Mariner har 75-inches takhøyde i kabinen og kan sove seks komfortabelt. Den 36 Mariner har samme takhøyde, men kan sove åtte. The master suite i 32 har tilgang til en full seng på venstre side, mens 36 har tilgang på begge sider. Begge har fullt utstyrt kjøkken, stuer og forfengelighet bad med dusj, men 36 Mariner har plass til en ekstra køyeseng med plass til en ekstra to. I stue-spisestue, 32 Mariner seter sju, mens 36 gir plass til noen flere. Over bord, en lik mengde sitteplasser er tilgjengelig i hver.

Motorer og kropp

The Mariner Skroget er hånd lagt glassfiber. Det er trukket rundt av to 7,4-liters Mercruiser motorer på 340 hestekrefter hver. Glassfiber var vanligvis gel-belagt på skroget og den valgfrie badeplattform. Tre langsgående vanger og motor senger gi sterk nedre støtten. Den forskyvning på 32 Mariner er 12 600, på 36 Mariner, 19500.

Kroppen er laget hovedsakelig av armert kryssfinér; de skott, corings, scantlings og såle er laget av av Balsa. Skrog beslag i mange modeller, men ble bronzed. To brenselceller kan holde ca 275 liter. Mange kommer også med en egen drivstofftank som mater on-board generator.

Plantegninger

Et blikk over plantegninger av 1988 32 og 36 Mariner, viser at underhold kan være intuitiv. Den 36 Mariner har en våt bar og rom for dans i hytta, med en 80-talls-era underholdningssenter som kan oppdateres til 2010 standarder. Hva 32 Mariner mangler i rene soveplass kvartalene, gjør opp for i et like stort kjøkken og praktisk talt den samme stue plass som 36.