1988 Bronco Steering Wheel Removal

Hver gang er det nødvendig med rattstammen på 1988 Ford Bronco, må du fjerne rattet. Dette inkluderer erstatte nøkkelen låsesylinderen, erstatte blinklys cam eller reparere skader forårsaket av tyveri av kjøretøyet. Fjerne rattet krever bruk av en spesiell ratt avtrekker som er tilgjengelig for kjøp, og i noen tilfeller til leie, på auto deler butikker. Dette reparasjon prosjektet er godt innenfor mulighetene for den gjennomsnittlige hjem mekaniker.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av en 1/2 tommers eller 13 mm fastnøkkel fra nøkkelsett. Batteriet i 1988 Bronco ligger i venstre foran i motorrommet på fender godt.

2 Fjern horn pad festeskruene, som ligger på baksiden av rattet, med en stjerneskrutrekker. Trekk horn pad fremover, og vri den hvite plasthorn kontakttrådholderen mot klokken for å fjerne holderen og wire fra rattet.

3 Fjern 13/16 tommers rattet festemutteren, ved hjelp av en socket og pipenøkkel. Se på navet i rattet og rattstammen akselen som stikker ut fra det, og sørge for at det er en justeringsmerket på hver for å hjelpe linje rattet opp når den er byttet. Hvis det ikke er merket, kan du bruke en hammer og punch til å lage et merke på hver slik at du kan installere på rattet rett.

4 Fest rattet avtrekker til rattet med skruene som følger med avtrekker sett. Rattet har to gjengede hull nær knutepunkt for skruene for å skru inn. Sentrer midten skaftet av avtrekker på rattstammen skaftet, og stram sentrum akselen med en 15 mm fastnøkkel til rattet spretter av kolonnen.

Hint

  • Bruk vernebriller for å hindre øyeskader.