1987 Yamaha Warrior Specs

Yamaha Warrior alltid vil oppta en plass i historien om fire-hjulet all-terreng kjøretøy. Det var den første idretten ATV med en elektrisk startmekanismen og er den bestselgende idrett ATV gjennom tidene. For de som er interessert i å kjøpe en brukt 1987 Yamaha Warrior, er det verdt å vite ikke bare hva spesifikasjonene, eller "specs," er, men også hva de betyr.

Motor

1987 Yamaha Warrior er en fire-takter, single-overhead cam motor. Størrelsen av motoren er 348 kubikkcentimeter. En firetaktsmotor betyr lengre levetid på motoren. Firetaktsmotorer gir også større effektivitet med smøreolje enn to-taktsmotorer så vel som med bensin forbruk, som fører til mindre forurensing. Enkeltoverliggende kamaksel betyr at det er bare en kamaksel som driver stemplene, og det sitter over motoren. Dette resulterer i en lettere ventil tog vekt fører til økt ytelse over noen dual-overliggende kamaksler.

Starter

The 1987 Yamaha Warrior var den første sporten ATV å bruke en elektrisk starter i stedet for et kick starter. Begge typer startere fungerer på samme måte, spinning motorens svinghjul for å starte den. Men den elektriske starteren enklere å bruke. Mens et kick starteren krever fysisk aktivitet bokstavelig talt sparke starteren, kan en elektrisk starter starte med bare et knappetrykk. Dette er en reell tid og energi saver når du har en motor som ikke alltid starter på første forsøk.

Kjøre

1987 Yamaha Warrior kommer med en kjededrift system. Disse systemene er standard i skitt sykler, som Warrior er lik. Kjededrift også gi større motorkraften til hjulene enn andre systemer, for eksempel båndstasjoner og aksel stasjoner. Dette er det som gjør dem så populære, ikke bare med dirt bike og ATV-entusiaster, men motorsykkel fans generelt. Kjeden stasjonen kommer med den ned siden av å være vanskelig å vedlikeholde. Etter å sette gass i tanken din, vil du sannsynligvis bruke mer tid på rengjøring og vedlikehold av linker på kjeden enn noen annen del av Yamaha Warrior.

Akselavstand

Den akselavstand på 1987 Yamaha Warrior er 48 inches. Dette betyr at det er en avstand på 48 inches mellom sentrene for to hjul parallelle med hverandre. Akselavstanden er en indikator på hvor raskt sykkelen kan snu og hvor stabil den er. Sykler med kortere akselavstander slår fortere mens sykler med lengre akselavstander er mer stabile.