1987 Toyota Pickup: Hvordan bytte ut Master bremsesylinder

Selv om Tacoma og Tundra få alle de berømmelse, den første Toyota pickup selges i USA var Stout i 1964. Stout ble kortvarig, som Toyota avviklet den i 1967 og erstattet den med Hi-Lux i 1969. med ingen forklaring, Toyota holdt Hi-Lux kroppen, men eliminert Hi-Lux navn i USA i favør av uproduktive "Pickup" navn - Hi-Lux forble i hele resten av verden. 1987 Toyota pickup kom standard med strøm hydrauliske bremser, som brukte en master sylinder til å skape trykk i bremseslanger. Ved bytte av master sylinder, må du benk-blør det før installasjon.

Bruksanvisning

Endring av Master Cylinder

1 Trekk hetten av master sylinder reservoaret. Hevert alt av fluidet fra reservoaret med en ren kalkun baster. Overfør dette fluid til en liten, lukket beholder.

2 Plasser en liten renne pannen under master sylinder og løsne stål bremsen linjen som går inn i master sylinder med en linje skiftenøkkel. La væsken renne fra linjene i avløpet pannen, deretter fjerne linjer fra master sylinderen. Pakk slutten av hver linje med en ren, lofri klut for å hindre rusk fra å komme inn i det hydrauliske systemet.

3 Trykk og hold på låseknappen på ledningsnettet plugge inn i master sylinder er bremsevæske nivå sensor ledninger, hvis montert, og trekk selen.

4 Fjern de fire master sylinder-fikser med en skralle og socket. Trekk master sylinder fra bremse booster.

5 Sett den nye master sylinder i en benk skrustikke med gummi kjeve beskyttere installert. Stram benken tvingen før det har master sylinderen på plass. Hånd tråd lufteslanger inn i bremsen linjen portene på hovedsylinderen, så tettsittende dem med en linje skiftenøkkel.

6 Route de lufte linjer i master sylinderen reservoaret og fylle reservoaret til "Max" tråd med ny DOT 3 bremsevæske - plassere lufteslanger slik at endene er i reservoaret for å senke dem i bremsevæske.

7 Trykk og slipp stempelet på baksiden av hovedsylinder med en tre dowel stang og se endene av lufteslanger i bremsevæske for bobler. Gjenta dette trinnet til ingen bobler kommer fra slangene.

8 Skru ut lufteslanger med en linje skiftenøkkel og fjerne dem fra master sylinderen. Trykk lokket på master sylinder.

9 Sett den nye boot - følger med den nye hovedsylinderen - på oppvokst delen på baksiden av den nye hovedsylinder med "Up" merking vendt opp. Sett hovedsylinderen på bremseforsterker, guiding mountingsskruene på booster gjennom monteringshullene i hovedsylinderen. Hånd tråden mutterne på festeskruene.

10 Stram bremseslanger inn portene på hovedsylinderen.

11 Trekk til master sylinder-fikser til 9 fot-pounds med en momentnøkkel og socket. Trekk til bremseslanger til 11 fot-pounds med en momentnøkkel og kråker fot vedlegg.

12 Plugg bremsevæskenivået ledningsnettet tilbake i Toyota ledningsnett.

Utlufting av bremsesystemet

1. 3 Løft fronten på lastebilen med et gulv jack og skyv bukker under lastebil rammeskinnene. Senk lastebilen på bukker. Hev baksiden av lastebilen med et gulv jack og sted bukker under bakakselen.

14 Krype under høyre bakhjul og finne bremselufteventil - 1/4-tommers metall ventil - på toppen av trommelen backing plate. Trykk en 1/4-tommers gummi diameter slangen på lufteventilen og sette den andre enden i en ren, klar container. Fylle beholderen med frisk DOT 3 bremsevæske til væsken dukker ned til enden av slangen.

15 Be en assistent med å trykke på bremsepedalen sakte til pedalen føles fast. Fortell din assistent til å holde fast press på pedalen. Vri lufteventilen en kvart omdreining mot klokken med en kombinasjon skiftenøkkel for å åpne den. Se på enden av slangen i bremsevæske og se etter luftbobler. Gjenta dette trinnet til ingen bobler.

16 Fjern gummislangen fra lufteventilen. Påfyll master sylinder til "Max" med frisk DOT 3 bremsevæske.

17 Gjenta trinn 2 til 4 for å blø de resterende tre hjul, i følgende rekkefølge: venstre bak, høyre foran og venstre foran. På forhjulene, er lufteventilen på baksiden av bremsekalippernes, som de er skivebremser.

18 Hev bak på lastebilen utenfor bukker med et gulv jack og fjerne jack stands. Senk baksiden av lastebilen til bakken. Løft fronten på lastebilen utenfor bukker med et gulv jack og fjerne jack stands. Senk foran Toyota til bakken.

19 Ta noen gamle bremsevæske til en automotive væske resirkuleringssenter for avhending. Noen auto deler butikker ta gamle væsken gratis.