1987 Toyota Camry: Brake Light problemer

1987 Toyota Camry: Brake Light problemer


Hvis du har en 1987 Toyota Camry sitter i oppkjørselen din, er det nesten et kvart århundre gammel. Etter at lengden av tid, er det uunngåelig at deler vil begynne å funksjonsfeil på grunn av enkel slitasje. Bremse lys problemer er et vanlig symptom på en aldrende bil. Selv om dette er ikke noe som vil påvirke den dag-til-dag driften av Camry, kan en utbrent bremselys føre til påkjørsler Fender Benders. I det minste, kan du få en trafikk billett.

bulb Problemer

Den enkleste forklaringen på hvorfor bremselysene ikke fungerer er fordi en pære er brent ut. Skifte pære er en enkel reparasjon og en ny pære vil ikke koste mye. Åpne bagasjerommet og fjern trim panel ligger nær bremselys kontakten. Unngå å ta på pæren, slik at fett fra fingrene dine vil følge den pære og redusere levetiden. Hvis du ser carbon eller svart sot på innsiden av pære, må den byttes ut.

sikring Problemer

Åpne sikringsboksen og inspisere interiør og eksteriør belysning sikringer. Hvis noen av trådene på sikringene er ødelagt, eller hvis en sikring vises brent, kan det forklare problemet med bremselysene. Du kan kjøpe en sikring testing enhet på ditt lokale auto deler butikken. Følg instruksjonene som følger med testeren og erstatte eventuelle sikringer som har mislyktes.

kabling Problemer

Elektriske ledninger som er over to tiår gamle har en tendens til å falle eller pause. Inspiser ledningene som går fra bremse-lyspære stikkontakter for slitt isolasjon eller ødelagte ledninger. Følg ledningene så langt opp gjennom bilens paneler som du kan. Bytt ut gamle ledninger hvis nødvendig.

Switch Problemer

Hvis bremse problemet ikke kan tilskrives pære, en sikring eller gamle ledninger, er det mulig bremsebryteren kan være dårlig. Bryteren er plassert under instrumentpanelet, der bremsepedalen hviler. Når du trykker ned på pedalen, skal bryteren aktiveres bremselysene. Bryteren kan ha poppet løs eller ødelagt, forårsaker bremselys svikt.

socket Problemer

Bremselysene kan ikke komme på om kontakten som holder bremse lyspære forsamlingen ikke sitter ordentlig. Jordledningen er kanskje ikke koblet til kjøretøyets ramme eller kontakten er ikke satt inn riktig. I tillegg, hvis kontaktene på sokkelen har blitt korrodert, lyspærer kan ikke være i stand til å motta strøm. Rengjøring av korrosjon kan løse problemet, og hvis ikke, bør kontakten byttes. Hvis pærene er korrodert, erstatte de er godt.