1987 Honda Accord Ground Effects

Enten du eier en to-dørs eller fire-dørs modell av 1987 Honda Accord, kan du kjøpe en bakken effekter kit for å endre kroppen stilen på bilen din. Kits kommer i forskjellige stiler fra aggressive til mer subtil, og kan males for å matche resten av bilen.

Extreme Dimensions

Markedet auto deler selskapet Extreme Dimensions gjør to bakken effekter kits som passer 1987 Honda tråd. Det første settet er Bomber, som kommer med en støtfanger foran, sideskjørt og bakre støtfanger. Settet har en stor cutout i fremre støtfanger for luftstrømmen til bilens radiator eller intercooler, samt store spor for et par tåkelys, samt utsparinger for to eksosrør i bakre støtfanger. Den andre kit tilbys av Extreme Dimensions kalles Spyder, som også kommer med en front støtfanger, bakre støtfanger og sideskjørt. Extreme Dimensions gjør Bomber side skjørt til å passe både to- og fire-dørs-avtalen, men Spyder settets sideskjørt er kun tilgjengelig for fire-dørs-avtalen.

Xenon

Xenon tilbyr et bakken effekter kit for avtalen laget 1986-1993, både for fire-dørs og to-dørs modeller. Settet erstatter bilens støtfanger foran og bak med støtfangere som faller lavere i bakken, samt sideskjørt å fullføre senket effekt på sidene av bilen kropp. Den fremre støtfanger har en subtil air dam, mens den bakre støtfangeren har en slot for bilens eksosrøret.

Vis Racing

Vis Racing gjør en bakken effekter kit som passer 1987 Honda tråd. Settet leveres med en front støtfanger, bakre støtfanger og bakvingen. Siden settet ikke har sideskjørt, det passer både to- og fire-dørs versjoner av Accord. Settet frontfangeren har en stor air dam og aggressiv styling, mens den bakre støtfangeren har sporene kutte ut for doble eksosrør. Støtfangere og fløyen er alle laget av glassfiber.