1987 Honda Accord Cooling Systemkomponenter

1987 Honda Accord Cooling Systemkomponenter


Honda Accord er kjølesystemer består av to hovedkomponenter: vann sirkulasjon og radiator. Den grunnleggende utformingen av en 1987 bruker en vannpumpe og kjølevæske, som sirkulerer gjennom bilens motor å transportere varme bort fra bevegelige deler og bære bortkastet energi til radiatoren. En radiator og vifte deretter spre varmen til den omgivende luft. Problemer med overoppheting, inkludert permanent skade på motoren, kan skyldes funksjonsfeil kjølesystemer. Flere bildeler nettsteder liste 1987 Honda Accord deler, inkludert slanger, pumper, vifter og radiatorer for kjølesystemet.

Circulation System

Tenk på bilens kjølesystem som en kroppens sirkulasjonssystemet: Det er et hjerte, blodårene til fører blod til og fra hjertet, og en rekke systemer som er avhengige av blodet til å utføre sine ulike funksjoner. En Accords vannpumpe ville være hjertet av kjølesystemet. Det er i inngrep med et mekanisk koplings når temperaturfølere andre steder i systemet, er utløst ved stigende motortemperatur. Pumpen holder kjølevæske som strømmer gjennom motoren og radiatoren når bilen kjører. En serie av slanger ville være beslektet til kroppens arterier. Disse slangene sikre at kjølestrømmer mellom motor, radiator, varmeovn og tanken.

Radiator

The Accord radiator utfører hovedoppgave et kjølesystem --- spredendedesign overskuddsvarme fra bilens motor. En labyrint av små rør, vanligvis av aluminium, snor seg gjennom en serie av tynne metallblader. Som kjølevæsken går gjennom rørene og over bladene, omkringliggende luften veker varmen ut av kjølevæske, mye som blåser på en varm tallerken. Kjølevæske reiser selv gjennom en liten radiator bak bilens hanskerom når du slår på varmen. Denne enhet kalles den varme kjernen og bruker bilens egen overflødig energi for å varme opp kabinen i kaldere temperaturer.

fans

En elektrisk vifte bak Honda Accord radiator i inngrep når luft passerer gjennom radiatoren ved kjørehastigheten er utilstrekkelig til å kjøle motortemperatur. Dette skjer ofte når stoppet eller venter på rødt lys. En vifte i kabinen ventilasjonssystem slås på når sjåføren engasjerer bilens varmeapparat. Denne luften reiser over varmeren kjernen, bak hanskerommet og ut ventilene.

termo~~POS=TRUNC

Ulike termostater overvåke motor og kjølevæske temperatur og regulere hele kjølesystemet. Den viktigste termostaten sitter på forsiden av den Accord motorblokk, i hovedkjølemiddelutløpsslangen. Ca 1,5 inches i diameter, utvider dette termostat og kontrakter for å regulere flyten av kjølevæske avhengig av kjølevæske temperatur: Termostaten utvides som temperaturen øker og kontrakter når temperaturen synker.

En annen termostat med en elektronisk bryter er plassert ved utløpsenden av radiatoren. Dette mindre enhet kalles "kjøletemperatursensor", som overvåker radiator temperatur og utløser viftebladene når luften er utilstrekkelig for å kjøle motoren.