1987 Chevy C10 Grill konverteringer

1987 Chevy C10 Grill konverteringer


Den 1987 Chevrolet C10 var det siste året av kroppen stil som varte fra 1973 til det året. Med squared, utilitaristisk styling, ble lastebilene undervurdert og uten pretentiousness funnet i moderne pickup lastebiler. Legge styling til disse lastebilene, som en ettermarkedet grill, er første skritt i å skape en tilpasset lastebil fra det som er raskt blitt den "gå til" klassisk pickup lastebil. Mange grill stiler er tilgjengelige, og er en av de mest prisgunstige oppgraderinger du kan utføre på lastebilen.

Billet og rustfritt Bar Grills

Standard billet erstatning griller for 1987 Chevrolet C10 er noen av de mest lettinstallerte og rimelige griller du kan kjøpe. Disse rister er sammensatt av en rekke horisontalt orienterte rustfritt stål eller aluminium pressbolt barer. For å installere disse barene, bare bolten dem på plass over toppen av lastebilens originale grillen. Noen griller krever fjerning av den opprinnelige grill, og dette kan gjøres ved hjelp av en vanlig skrutrekker. Fordelene med en aluminium pressbolt i motsetning til rustfritt stål er at man kontinuerlig kan male og sand på overflaten av stengene uten å gjøre vesentlig skade på selve grillen. Det kan bli endret i år som smaksendringer. Rustfritt stål griller, på den annen side, har fordelen av å være mye mer motstandsdyktig mot skade fra stenbiter og farging.

Phantom Griller

Phantom griller for Chevrolet C10 er konstruert på en lignende måte til billet og rustfritt erstatning griller, men med en stor forskjell. I stedet for å dekke bare den originale grillen av lastebilen, fantom rister strekker seg hele veien til de fendere, som dekker frontlykter og blinklys av lastebilen også. Dette gir lastebilens front end en mye enklere, renere utseende. Fantomet griller ikke blokkere lyset fra frontlyktene eller slå signaler, og de montere til lastebil, utnytte aksje C10 grillen sin festepunkter.

Restaurering Oppdater Griller

I løpet av C10 er 14 år levetid, ble det opprinnelige utstyret grill endret mange ganger å oppdatere den fremre enden av lastebilen. Hva endret ikke var den opprinnelige festepunktene for de griller. Dette betyr at enhver grill som ble opprettet for 1973-1986 C10 vil passe inn i grillen åpningen av 1987 Chevrolet C10. For et friskt utseende, ta 1987 C10 gamle skolen ved å installere en reproduksjon tidligere modell grill. Restaurering kvalitet Grillene er tilgjengelig fra en rekke produsenter, og er vanligvis priset på samme måte som erstatning billet griller.

Designer Cut Out Grills

For en fullstendig over-the-top utseende, er det mulig å installere kutte ut griller på forsiden av C10. Åpninger kommer i bokstavelig talt hundrevis av forskjellige design, alt fra hodeskaller til stjerner, og hver form i mellom. Du kan også kontrakt med en bearbeiding butikk å kutte ut en helt tilpasset grill av ditt eget design. Når du gjør dette, er det nødvendig å huske å tillate luftstrøm forbi grillen og inn i motorrommet.