1987 Camaro V6 Specs

Den 1987 Chevrolet Camaro var en sports coupe og cabriolet linje fra den amerikanske bilprodusenten og morselskapet General Motors. V-6 motor spesifikt var tilgjengelig som en del av basen eller RS ​​pakke. 1987 var bemerkelsesverdig i at det markerte retur av Camaro konvertible, en bil ikke en del av Chevrolet produktportefølje siden 1969. Bilen fortsatte sin voldsom rivalisering med Ford Mustang, en forestilling slaget som hadde vært ført siden Camaro debut 20 år tidligere .

Motor

Selv om kjøperne hadde valget mellom flere V-8 motorer, bare en V-6 motor dukket opp. GMs LB8 V-6 motor fortrengt 2,8 liter, eller 173 kubikk inches. Motoren ansatt en toppventil konfigurasjon, bensininnsprøytning og en 8,9-til-1 komprimering. Kraftproduksjon målt 135 hestekrefter ved 4900 rpm og 160 pund-fot dreiemoment ved 3900 rpm. FuelEconomy.gov rapportert manuell girkasse 1987 biler tilbake 17 mpg i byen og 25 mpg på motorveien. Regjeringen gass kjørelengde hjemmeside henge drivstofføkonomi av 15 mpg i byen og 25 mpg på motorveien for automatgir biler.

Drivverk og chassis

1987 bil fulgte utformingen av GM legendariske F-body chassis, som hadde støttet Camaro siden sin debut i 1967. Noen strukturelle endringer skjedd i løpet av årene, men bilen beholdt sin grunnleggende chassis design og front-motor, bakhjulstrekk konfigurasjon. V-6 kjøpere hadde valget mellom enten en femtrinns manuell eller en fire-trinns automatisk girkasse. Fjæringssystemet besto av en arm uavhengig fjæring foran og en solid bakaksel med etterfølgende armer. Aksjen brems oppsett besto av plater opp foran og tromler bak, men bak skivebremser var tilgjengelig som ekstrautstyr.

Farge og Interiør

V-6 Camaro var på den nedre enden av modellen linje, selv om slike luksuriøse funksjoner som skinn interiør og et Bose lydanlegg var tilgjengelig som ekstrautstyr. En spesiell RS-modell, kun tilgjengelig i California, la kroppen farge trim og en mer aggressiv bildet modellert fra høy ytelse Z28. Riding på en 101-tommers akselavstand, Camaro var en ganske stor kupé på 188 inches lang, 72,8 inches bred og 50 inches høy. Sitteplasser var for fire i både kupé og konvertible biler.