1987 Camaro Body Specs

Introdusert i 1967, Chevrolet Camaro var tilgjengelig i coupé eller cabriolet modeller, men ved 1970 konvertible alternativet hadde blitt avviklet, for ikke å bli tilbudt igjen før 1987. Camaro har alltid vært betraktet som en ytelse kjøretøy, men var ment å være en rimelig sport bil med bred appell. Det har alltid blitt tilbudt i et bredt utvalg av trim alternativer, og 1987 Camaro er intet unntak.

Trim Styles

Trim stilarter inkludert Sport Coupe, LT Sport Coupe, Z28 og IROC-Z og RS. RS var en sen-årig tillegg beregnet for California drivere, som tilbys i bare rødt, hvitt eller svart eksteriørfarger. Både Z28 og RS-modellene inkluderte fem-eikers aluminiumsfelger malt i samme farge som kroppen, samt stil avvikene som også ble malt i bilens farge. Verken modell gjennomført den nedre kroppen striper finnes på Sport Coupe, LT og IROC-Z.

modeller

1987 Camaro kom enten coupe eller cabriolet modeller. Dette var første gang det konvertible alternativet ble tilbudt som en produksjonsalternativ siden 1969. Det var tilgjengelig på basen, LT, Z28 og IROC-Z-modeller, og var en konverteringsrett kun utført på T-top utstyrte modeller. Fordi 1987 Camaro ble feiret som den 20. jubileumsutgaven, en "20th Anniversary Commemorative Edition" dash badge ble lagt inn i alle cabrioleter produsert i år.

Ekstra Ekstrautstyr

The Sports Coupe rally hjul ble renovert for 1987 Camaro og ble ikke tilbudt igjen etterpå. Lavere kroppen striper ble også inkludert på basen, LT og IROC-Z stiler. LT-modellen omtalt låsing lagring, ekstra belysning, sport speil, myk-ride suspensjon, heldekkende hjul farger og tilpassede interiøret og den IROC holdt en blindpassasjer reservehjul, svart vegg dekk, halogen tåkelys og aluminiumsfelger.