1987 28 FT Wellcraft Monte Carlo Spesifikasjoner

The Wellcraft Marine Corporation er en amerikansk produsent av saltvannsfiske og lystbåter. Wellcraft stolt proklamerer seg selv som produserer "kvalitet grunnleggende i forkant av unødvendig fluff," plassere pålitelighet og funksjonalitet over luksus. 1987 28-fots Monte Carlo var et eksempel på denne begrunnelsen, med en robust konstruksjon og kraftige motorer. Men bare fordi funksjonen var topp prioritet betyr ikke at Monte Carlo manglet for overnattingssteder.

motorer

1987 Wellcraft Monte Carlo kan være utstyrt forskjellige motorer, men et typisk oppsett var et par av to bensindrevne innenbords / påhengs Mercruiser V-8s, hver genererer 200 hestekrefter.

Dimensjoner og kapasiteter

1987 Wellcraft Monte Carlo glassfiberskrog var 28 fot lang, og hadde en bredde på 9 fot, 11 inches. Utkastet var en fot, 9 inches til 2 fot, 9 tommer. Monte Carlo hadde en tørrvekt på 7200 lb De ferskvannstanker kunne holde 28 liter.

person~~POS=TRUNC Overnattingssteder

På tross av det er villedende størrelse, 1987 Wellcraft Monte Carlo var i stand til å sove seks personer. Det awere to køyer i V-køye fremre del av kabinen, to køyer i midten hytta, og dinette omgjort til to køyer. V-køye og mid-hytta kan både bli isolert ved hjelp av personvern gardiner. Monte Carlo også omtalt et lukket, pumpe ut toalett, dusj og forfengelighet.

Galley funksjoner

1987 Wellcraft Monte Carlo bysse var utstyrt med en trykkvann vask og dual-voltage kjøleskap. Byssa hadde også en Origo 3500 alkohol / elektrisk komfyr for on-board matlaging.

Elektronisk utstyr

1987 Wellcraft Monte Carlo var utstyrt med en Humminbird 300TX ekkolodd, Maxxima stereo, Ritchie Powerdamp kompass, og en Uniden MC795 VHF marine radio sender og mottaker.

Dekket har

Dekket av 1987 Wellcraft Monte Carlo holdt en streng plassert badeplattform og badestige.