1986 Suzuki Quadracer Specs

1986 Suzuki Quadracer Specs


Den quadracer er en tre- eller fire hjul sykkel, ligner på en motorsykkel, som reiser på lavt trykk dekk og er egnet for reise off-road. I 1986 Suzuki introduserte verden for sin all terrain vehicle, kjent som Suzuki Quadracer. 1988 Suzuki Quadracer ble kjent som "Quadzill, en", og i henhold til motorsykkel eksperter, det var en av de raskeste ATV på markedet. Den quadracer ble avviklet i 1990.

Motoren

Den Quadracer Motoren er en to-takts motor som var væskekjølt og hadde en manuell clutch. Overføringen var fem- eller sekstrinns. Noen Suzuki Quadracer modeller har revers, inkludert 1986 Suzuki quad. Suzuki Quad har en 250cc to-takts motor. Denne type av motor krever at gassen som skal blandes med to-taktsolje i forholdet 50 til 1. Overføringen olje som ble benyttet var 10W40. Suzuki Quad omtalt Suzuki automatiske eksos timing kontroll (AETC) system, uavhengig forhjulsoppheng og tremannsrom hydrauliske skivebremser. Motoren startes ved et spark starter, som ligger på den side av kjøretøyet. 1986 Suzuki Quad har en tre-liters bensintank.

The Body

1986 Suzuki Quad er 43 inches høy, 75 inches i lengde og 47 inches bred. Den har en bakkeklaring på fem inches. Akselavstanden er 50 inches fra forsiden hjulaksel til den bakre hjulaksel. Den er utstyrt med aerodynamisk utformede fendere og en frontlys på forsiden. Setet er en T-type som støtter fullt rytteren, spesielt når forhandling svinger. Suzuki quadracer veier ca 350 pounds.

The Wheels

1986 Suzuki Quadracer er utstyrt med en 50-tommers bred akselavstand, fra foran til bakakselen. Bremsesystemet omtalt trippel hydrauliske plater og et enkelt stempel caliper. Fordekk er AT25 x 8-12 tubeless og bakhjulene er AT25 x 10-12 tubeless. Dekk er laget for søle eller snø, felt og strøm.

de Shocks

Sjokkene på 1986 Suzuki Quad er laget for ytelse og strøm. De bakre sjokk er laget spesielt for Quadracer av Showa. De bakre sjokk kan gjenoppbygges. De fremre støtdempere kan ikke bygges opp igjen, men de kan bli endret for ytelse. Satsen for stigende suspensjon, aluminium arm swing, vil 21-veis komprimering og 26-trinns retur justeringer holde rytteren fra spretter rundt overdrevet mens du kjører.

Prisen

1986 Suzuki quadracer ble priset til $ 3800. Det var ikke mange alternativer tilgjengelig, men valget av dekktyper ville øke kostnadene litt.