1986 Buick Regal Specs

Buick bidrag til popular 80-tallet var å ta en bit av den høye ytelsen bil markedet, og selskapet gjorde med de to-dørs automatisk Regal kupé. Tilbys i fire ulike modeller, med en av dem er den berømte alt svart Grand National, som ofte ble referert til som "Darth Vadar." Andre modeller inkluderte T-Type, som ble omdøpt fra Sport Coupe, Base Coupe og Begrenset.

Generell informasjon

De fire-trinns automatisk, væskekjølt motor ble tilbudt som en sekssylindret, 3,8-liters V6 eller en 5,0-liters V8 både med bakhjulsdrift overføring. Foran ventilerte skivebremser rekvirert en typisk vekt på 3,268.48 lbs., Med en bakkeklaring på 5,87 inches og en akselavstand på 107.76 inches. Drivstofftanken er registrert 17.88 liter for det er fem-seters beboer kapasitet.

interiør funksjoner

Standard Regal interiør alternativer inkludert aircondition, servostyring, tilt ratt, bak defogger, AM / FM-radio og klut interiør. En ekstra pakke tilbys elektriske vindusheiser og kraft seter.

The Grand National

The Grand National sportspakke ble oppkalt etter Grand National NASCAR racing-serien i 1982. 1986 alternativet som trimmet en prestasjons avstemt fjæring og valgfritt turbomotor, sitter på forkrommede hjul, kjennetegnet svart utvendig maling, sort støtfanger vakter, bakover spoiler og front air dam. Front bøtte seter og en full lengde konsoll lagt til sporty appell. Den 3791 cc i grensesnittet V-6 motor hadde en maksimal effekt på 238,30 ps med 233,83 hk ved 4400 omdreininger per minutt. Car and Driver Magazine klokket den på null til 60 på 7,5 sekunder. I tillegg til sin mystiske mørke ser Grand National er kjent med sin makt bule på frontdekselet.

1986 Spesifikk

Året 1986 så flere endringer for Regal. GM styrket sikkerhetsutstyret pakken ved tilsetning av en høyt plassert stoppindikator på bunnen av bakruten. Andre oppgraderinger inkludert en elektrisk temperaturkjølevifte og en mellomkjøler for å senke temperaturen på luften ladning mellom turbo og innsugningsmanifold.