1985 Chevy Cheyenne Specs

Så mange mennesker kan forvirre navnet Cheyenne for noen full størrelse Chevy pickup lastebil, er dette et helt feil begrep. Chevy Cheyenne er et navn gitt til trim pakke av Chevrolet C / K. Chevrolet C / K pakken ble innført i 1971.

Modell

Fra og med 1973 Chevy kom opp med noen store nyvinninger på sine C / K Series lastebiler. Endringene i pickups brakt i en stil som ble ønsket velkommen av den amerikanske offentlighet og denne stilen greid å forbli den samme for det neste tiåret og en halv. Pakken for det meste består av luksus og estetiske verdier av kjøretøyet. Det kan bli gjenkjent av sin hyggelig interiørdesign og ekstra krom på utsiden. Bilen har aldri kommet i en firehjulstrekk. Den Cheyenne har utviklet seg gjennom årene og 1985-modellen ble erstattet av forrige C10. Det var noen endringer i dette C10 og Cheyenne for 1985 produksjon gjort i Brasil. 1985 Cheyenne var rett og slett en oppgradering av C10. Denne bilen faller i tredje generasjon av Chevrolet C / K pakken.

spesifikasjoner

Cheyenne er drevet av en 4,3-liters V6-motor erstatte de gamle inline seks motorer som var i 250. effekt av kjøretøyet er 100 hk ved 3600 rpm. Det maksimale dreiemomentet er oppgitt til 175 fot-pounds ved 2000 rpm. Forgasseren er en fire fat. Motoren girkasse tilbyr flere valg, det kan være en tre-trinns manuell eller automatisk girkasse og fire-trinns manuell eller automatisk girkasse. Motorblokken ble laget av støpejern og aluminium hoder.

Interiør

Interiøret i bilen har en benk som har en full dybde polstret sete og pakke resten med enten vinyl eller vinyl og nylon klut. Det er nylon tepper som kjører fra forkanten av setet til brannmuren. Bilen har en lyddempende system som bidrar til å isolere innvendig mot utvendig støy som kommer fra off-road dekk og andre kjøretøyer. Grillen har blitt omformet fra forrige versjon.