1985 Chevrolet S10 Spesifikasjoner

1985 Chevrolet S10 Spesifikasjoner


Chevrolet divisjon av General Motors lansert sin S10 pickup lastebil i 1982. Med S10, Chevy ment å direkte konkurrere med Nissan og Toyota, som ble etablert i den kompakte lastebil markedet. Med en komfortabel hytte og myk tur, ble S10 markedsført av Chevy som rekreasjons livsstil kjøretøy i stedet for en vanlig arbeids lastebil. Produksjon av S10 fortsatte til 2004, da den ble erstattet av Chevy Colorado, en lastebil kompakt-til-mellomstore med større dimensjoner. 1985 Chevy S10 var praktisk talt uendret fra 1984 modell, med unntak av en ny motor med og noen mindre utvendige endringer.

Motor

Fire-wheel-drive Chevy S10 lastebiler mottatt en ny standard motor for 1985 årsmodell: ". Iron Duke" en 2,5-liter, med overliggende ventiler i rekkefirer med 92 hestekrefter, kjent som Tilgjengelig på to-wheel-drive og fire-wheel-drive S10s var en 2,0-liter, med overliggende ventiler i rekkefirer motor med 82 hestekrefter, og en 2,8-liter, med overliggende ventiler V-6 motor med 110 hestekrefter. I tillegg Chevy S10 hadde muligheten til en Isuzu-bygget dieselmotor. Dette var en 2,2-liters rekkefirer diesel, rangert på 62 hestekrefter. De to-wheel-drive S10 hadde en EPA gass kjørelengde vurdering av 20 miles per gallon i byen og 27 mpg på motorveien.

drivverk

1985 Chevy S10 pickup hadde en standard fire-trinns manuell girkasse, med mulighet for en tre-trinns automatgirkasse. En fem-trinns manuell girkasse var tilgjengelig med firesylindrede motorer. S10 hadde en vanlig stige ramme og en uavhengig forhjulsoppheng består av doble A-armer og torsjon barer, mens bakhjulsopphenget besto av en fast aksel og semi-elliptisk bladfjærer. En valgfri sportsunderstell var tilgjengelig for de to-wheel-drive, kort akselavstand modeller. Resirkulere ball styringsgruppe ble omtalt på lastebil, samt skivebremser foran og bak trommelbremser. Radialdekk kom standard på alle S10-modeller.

Farge og Interiør

Endringer i utsiden av Chevy S10 inkludert nye fender emblemer og en nydesignet bakluke, med "Chevrolet" navn av til den ene siden. S10 vanlig drosje modellen ble tilbudt med enten en 108,3-tommers eller 117,9-tommers akselavstand. En utvidet cab modell med en 122,9-tommers akselavstand var også tilgjengelig, med hopp seter i bak for ekstra passasjerseter. S10 kom i en valgfri Tahoe trim, en top-of-the-line pakke som inkluderte en komplett målersystem og bøtte seter. To-tone maling ble også tilbudt som et alternativ.