1985 Chevrolet S10 2,8 Motor Slår Men klarer ikke å dra

1985 Chevrolet S10 2,8 Motor Slår Men klarer ikke å dra


Hvis motoren i din Chevrolet S10 kan dreies manuelt indikerer dette at det ikke er låst opp internt. Denne manglende sveiv kan tilskrives enten en svak eller skadet startsystemet, eller en feil i tenningslåsen. De fleste av utgangs problemer i alle kjøretøy er direkte relatert til en svak eller utladet batteri. Hvis batteriet er svakt, bør du lade det ordentlig før du fortsetter å feilsøke noen av bilens andre komponenter.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på S10 og finn batteriet. Inspiser kabelklemmer. Hvis klemmene er korrodert, må du fjerne den negative klemmen ved å vri bolten mot klokken med skiftenøkkelen. Rens klemmen og terminalen med batteriet børsten. La den negative klemmen av og gjenta med den positive klemmen. Bytt ut den negative klemmen først og deretter erstatte den positive klemmen ved å vri skruene med klokken.

2 Inspiser alle ledninger og kabler som fører til batteriet. Hvis noen av komponentene er løs eller skadet, reparere eller erstatte dem.

3 Sett tenningen i "på" posisjon og finne ut om frontlykter og vindusviskere fungerer. Hvis de ikke fungerer, er problemet sannsynligvis en dårlig tenningslåsen. Hvis de gjør jobben, problemet er sannsynligvis relatert til starteren selv.

4 Fjern batterikabelklemmer ved å skru boltene mot klokken. Fjern den negative klemmen først. Fjern starteren ved å vri festebolter mot klokken med pipesett. Har starteren testet for forsvarlig drift. De fleste auto-deler butikker vil ha utstyr for å teste startere.

Hint

  • Rutinemessig rengjør batteritilkoblinger, da dette vil bidra til at batteriet opprettholde en konstant tilstand av kostnad.
  • Ikke røyk under lading. Et batteri inneholder hydrogengass, som er brannfarlig.