1984 Oldsmobile Cutlass VIN Number Specs

1984 Oldsmobile Cutlass VIN Number Specs


1984 Oldsmobile Cutlass VIN eller kjøretøy identifikasjonsnummer taggen er funnet i nærheten av frontruten trim på førersiden av bilen og på tittelen. VIN ble standardisert til en 17-tegns format i 1980 etter en føderal regjering mandat. VIN gir spesifikk informasjon om kjøretøy, inkludert oppbygging sekvensen og serienummer plassert i de siste seks tegnene i nummeret.

Vehicle Origin

Det første nummeret av VIN angir landet der 1984 Oldsmobile Cutlass ble produsert. Nummer 1 er for USA, og to for Canada. Bokstaven G i den andre stillingen er for General Motors og tre i den tredje posisjonen er for Oldsmobile.

Modell og Body

Den femte tegnet i VIN spesifiserer bilen linje. Bokstaven J indikerer en Cutlass Cierra LS, K for en Cutlass Calais, M for en Cutlass Supreme Brougham, og R for en Cutlass Supreme. Den sjette og sjuende stillinger angi kroppstype. Tallene 11 indikerer en 2-dørs sedan, 19 for en 4-dørs sedan, og 27 for en 2-dørs coupe. Tallene 37, 47 og 57 ble brukt til to-dørs spesielle dørs coupes.

motortyper

Den åttende posisjon angir motortype av Cutlass. Bokstaven A angir en 3,8 liters V6-motor, E for en 3,0 liters V6, N for en 5,7 liter V8 diesel, R for en 2,5 liter drivstoff injiseres firesylindret, T og V for en 4,3 liter V6 diesel, X for en 2,8 liter V6. Tallet 3 indikerer en 3,8 liter drivstoff injiseres V6-motor, 4 for en 4,1 liter V6, og 9 for en 5,0 liters V8.

fabrikker

Den ellevte posisjon indikerer anlegget plassering. D er brukt for Doraville, Georgia; G for Framingham, Massachusetts; L for Van Nuys, California; M for Lansing, Michigan, 2 for Sainte Therese, Quebec Canada; og 6 for Oklahoma City, Oklahoma.