1983 Camaro Ground Effects

1983 Camaro Ground Effects


Bakken effekter forbedre ytelsen og stilen på bilen din ved å redusere avstanden mellom bunnen av bilen og veien. Den type bakken effekter du kjøper bestemme enkel installasjon og kostnadene. Det er fire forskjellige bakken effekter Deler til 1983 Camaros: sideskjørt, hekkspoiler, air dam og bak Valance. Du kan kjøpe bakken effekter individuelt eller i et kit. Pakkene er lett å finne.

sideskjørt

Sideskjørt er tilgjengelig i en rekke stilarter, prisklasser og materialer. Duraflex er et populært merke for 1983 Camaros. Duraflex teknologi kombinerer glassfiber, flex harpiks og plast når du bygger sine bakken effekter kroppsdeler. Den Duraflex teknologien gjør det mulig å kjøpe en høy kvalitet glassfiber produkt til en lavere pris. Duraflex sideskjørt inkluderer en svart primer finish, en generell maskinvaresett, en installasjon guide og en mindre skade på opp til 75 prosent.

Air Dam

Air Demninger bidra til å redusere mengden av luftstrømmen på undersiden av bilen. Dette muliggjør bedre håndtering av bilen ved høyere hastigheter. En luft demningen kan også legge til stil og utseende på bilen. Finne air dam individuelt kan være en utfordring. Auto del butikker er ofte i stand til å kjøpe deler fra sine leverandører. Du kan også finne luft dammer for 1983 Camaros ved å søke online auksjon nettsteder.

bakre Spoiler

Du kan kjøpe en bakre spoiler for 1983 Camaro å øke mengden av down-kraft, hjelper bilen akselerere raskere, slår lettere og bevege seg raskere. Det gjør den ved å forstyrre bevegelsen av luft mens bilen er i bevegelse. Plasseringen av bakre spoiler vil avgjøre om bilen beveger seg raskere eller håndterer bedre. Generelt sett, kan du ikke ha begge deler samtidig til du perfeksjonere posisjonen til hekkspoiler.

bakre Valance

Den bakre Valance festes til bakre støtfanger av Camaro, noe som gir økt beskyttelse og blokkerer gjørme sprut for å beskytte bilen mot smuss og rusk. Som den bakre valance vil møte alvorlige miljøelementer, velge en bakre Valance som vil vare er avgjørende for 1983 Camaro. Noen av de mest holdbare materialer for en 1983 Camaro bakre Valance inkluderer krom metall finish og aluminium. Disse vil legge til utseendet og stilen på bilen og fortsatt er kostnadseffektiv.

Full Body Kits

Full body kits er den mest kostnadseffektive måten å legge bakken effekter til 1983 Camaro. De er også lettere å finne enn individuelle bakken effekter deler. Hvis du bare bytte ut en bestemt bakkeeffekten del som er skadet, er en full body kit sannsynligvis ikke det beste alternativet. Men for en generell forbedring, er det beste valget for både pris og stil, som fullverdige body kits er konsekvente i stil og finish.