1982 Honda C70 Passport Scooter Specs

1982 Honda C70 Passport Scooter Specs


Introdusert i 1980, er Honda C70 Pass en senere versjon av Honda Cub, en av de tidligere modellene av Honda scootere. Disse scootere er kjent for sine kostnader og blir ofte brukt som et alternativ til gass guzzling biler. For 1982 årsmodell, Honda utviklet et nytt tenningssystem for Passport.

nøkkel~~POS=TRUNC komponenter~~POS=HEADCOMP

1982 Honda Passport har en 72 cc OHC ensylindret motor, som også ble brukt i mange motorsykkel modeller i løpet av denne tidsperioden. 1982 Passport var den første versjonen av scooter å bruke en kondensator utslipp tenning i stedet for en breaker punkter tenning. Den nye elektroniske tenningssystem er designet for å minimere lange lade ganger tidligere opplevd med andre typer tenninger.

Fargevalg og design

Honda ofte endret fargevalg til sine scootere. In1982, C70 pass var tilgjengelig i Angel blå og Monza Red. 1982 Passport har en lang førersete, som er svart og hvit. Den har en kurv og stativ som sitter rett over inngangs fender, i tillegg til bagasjehylle som ligger like bak førersetet. En Passport-logoen er plassert på scooter drivstofftanken for å betegne modellnavnet.

ytelsesspesifikasjoner

1982 C70 Passport har en toppfart på 50 km / h eller 90 km / t. Den bruker en 12-volts batteri-systemet, som er i motsetning til tidligere modeller som hadde en 6-volts system. Scooteren hadde en tre trinns automatgirkasse.