1982 Ford Ambulanse Specs

1982 Ford Ambulanse Specs


Den første motoriserte ambulanse ble produsert i Chicago i 1899. Den veide 1600 lbs., Og hadde en maksimal hastighet på 16 miles per time. Tidlig ambulanser hadde to hestekrefter elektriske motorer og kunne reise en avstand på opptil 30 miles. Under første verdenskrig USA brukte Model-T-Ford, som kan reise opp til 45 miles per time og manøvrere i ulendt terreng. I 1982, nesten sju tiår senere, Fords ble fortsatt brukt til nødtransport.

Grunnleggende

1982 Ford ambulanse var som andre utrykningskjøretøy som krevde standard sikkerhetsspesifikasjoner. Det var utstyrt med firehjulsdrift og elektronisk utstyr bygget inn foran førerhuset rommet. Det avhengig av en uavhengig kraftenhet.

Brensel

Ford ambulanser ble drevet av forbrenningsmotorer som kjørte på vanlig drivstoff, og hadde en tendens til å ta fyr. Dette førte til Ford for å bytte til en mindre brennbar diesel i 1982.

Utstyr

I 1982 ambulanser ble utstyrt med mange standard funksjoner for sikkerhet, kommunikasjon og behandling. En to-veis radio i frontrommet, kommunisert med ambulansepersonell i baksiden av førerhuset, samt kontroll destinasjon. En mobil dataterminal også tillatt utrykningspersonell å motta behandling bestillinger fra sykehuset. CCTV, som er videokameraer, innspilt behandling til pasienter. Ambulanser i 1982 ble også utstyrt med spesiell rød eller blå lys for foto pasienter. Data opptakere overvåket hastighet, aktivering av sirener og lys.