1981 Suzuki Motorsykkel Feilsøking

1981 Suzuki Motorsykkel Feilsøking


Når en motorsykkel blir gamle, vil du vanligvis ser problemene begynner å oppstå. En 1981 Suzuki (del av GS-serien av motorsykler) er intet unntak. De viktigste problemene som oppstår med eldre sykler er i tenningen og motoren. Selv om det kan virke skremmende å feil sykkelen din, er det en enkel prosess som kan gjøres hjemme uten å måtte bruke mye penger.

Bruksanvisning

1 Fjern gasskappen utenfor høyre side av drivstofftanken. Drivstofftankene på Suzuki GS-er skrukorker, så du vil være i stand til enkelt å gjøre dette for hånd. Drivstofftanken er over motoren. Dette gjelder for samtlige versjoner av GS-serien. Fyll tanken med drivstoff og slå på Suzuki GS motorsykkel. Dersom motorsykkelen ikke starter så problemet kan ligge med tenningen.

2 Løsne de tre tennplugger på høyre side av Suzuki-motoren med pipenøkkel. Pluggene på GS-serien motorsykkelen er små og hvite, slik at de er lette å se. Tørk hver plugg med en klut. Fest hver tennplugg til sine respektive plass med pipenøkkel. Slå på Suzuki GS motorsykkel. Hvis det ikke starter, så problemet er med batteriet.

3 Fest de to endene av en elektrisk starter på toppen og bunnen av batteriet på Suzuki GS motorsykkel. Batteriet er til venstre for GS motoren. Batteriet på en GS er en liten, sylinderform. Slå den elektriske starteren på og motorsykkel på samtidig. Dersom motorsykkelen ikke starter denne gangen, må du kjøpe et nytt batteri fra en Suzuki forhandler eller automotive butikk som lagerfører GS utstyr.