1981 Lincoln Town Car Coupe Specs

1981 Lincoln Town Car Coupe var en to-dørs bil introdusert av Fords Lincoln merkevare av luksusbiler. 1981 Town Car Coupe var en del av den første generasjonen av biler, som fortsatt er en av Fords bestselgende linje av biler i dag. 1981 coupe-modellen utfordret mange spesielle funksjoner og innovasjoner som har gjort det til en ekte luksus kupé for sin tid.

eksteriør

1981 Lincoln Town Coupe har en sjenerøs utvendig måler nesten 18 fot i lengde. Front End sport fire firkantede tilstøtende frontlykter, som er utsatt, to på hver side av en bred, flat mesh frontgrill. Ordene "Town Car" er pyntet over høyre frontlykter. De to-dørs kupé leveres som standard med en full vinyl skinn-kornet taket, med en valgfri landau vinyl tak og lerret tak pakke oppgraderinger for en ekstra kostnad. The Town Car Coupe holdt en nøkkelfri tastatur oppføring system, slik at drivere for å legge inn en fem-nummer kombinasjon for å åpne og låse dørene og bagasjerommet.

interiør funksjoner

Interiøret i 1981 Town Coupe har seks-veis elektrisk seter med manuell reclining ryggen. Hele interiøret sported ekte skinn. En seks-høyttaler lydanlegg leveres som standard, med valgfrie oppgraderinger for subwoofere og forsterkere. En ny funksjon var en datastyrt Turplanlegger, der sjåførene kan skrive inn antall miles til bestemmelsesstedet. Datamaskinen holder styr på hvor mye gass som er igjen og hvor mye som er nødvendig for resten av turen.

motor~~POS=TRUNC

1981 Town Coupe kom med en mindre 302 kubikk tomme V8 bensinmotor og firetrinns automatgirkasse som standard. En spjeldhus innsprøytningssystemet var valgfritt, samt en trailer-tauing oppgraderingspakke, som gir brukerne en dual-eksosanlegg, avanserte kjøleevne og en kortere differensialbrems for bedre ytelse.