1979 GMC Sierra Specs

Sierra er et produkt av General Motor Company fra 1975. Dette er en full-size pickup lastebil produsert for Chevrolet C / K trim. Navnet Sierra ble brukt til å skille de ulike trims som ble tilbudt, som Sierra Classic og Sierra Grande. Brevet K betegnet modellen, som var en firehjulstrekk, og bokstaven C betegnes bak-wheel-drive-modeller.

Produksjon

Produksjonen av disse kjøretøyene stanset i 1999, men ble gjenopplivet i 2003. Det ble ikke mye gjort i 1979 i den grad produksjonen av Sierra var bekymret, med unntak av noen mindre endringer i kroppen av kjøretøyet. Det holdt motoren fra året før. Denne lastebilen er normalt foretrekkes av bønder og bygningsarbeidere.

spesifikasjoner

Lastebilen vedtok motor fra 1978, som er en 350-kubikk-tommers (5.7L) lett motor som har 8 sylindre i V-format (V8) med et arrangement av to ventiler per sylinder, og dermed gjør det en 16-ventilers motor . Det er i stand til en effekt på 125 hestekrefter ved 3600 omdreininger per minutt, og dreiemoment er 225 fot-pounds ved 1800 rpm. Motorblokken er laget av støpejern, med topplokk av aluminium legeringer. Den type drivstoff for denne motoren er diesel, ved hjelp av en indirekte drivstoffinnsprøytning. Den boring og slaglengde måler henholdsvis 4.057 inches og 3.385 inches. Kompresjonsforholdet i denne dieselmotor er 22,5: 1. Den har en fire-trinns automatisk girkasse girkasse. Den bruker en kjede-drevet enkeltliggende kamaksel.

Ytre

1979 Sierra hadde en forlengelse av akselavstand for å gi en kort akselavstand på 117,5 inches og en lang akselavstand på 131,5 inches. Det var også en mulighet for en super-lang akselavstand på 164,5 inches. Risten av Sierra ble også endret. Det så ut som den forrige grille, bortsett fra at parkeringslysene ble nå innlemmet i frontlys fasaden foran grillen. Det var også innføringen av en femte farge, kjent som østers, til de som allerede eksisterende.