1977 Ford pick up truck vil ikke starte

1977 Ford pick up truck vil ikke starte


Hvis 1977 Ford pickup lastebil ikke starter, er det en rekke problemer som kan være årsaken den. Hvis du er strandet og ikke har mange verktøy med deg, det er et par triks for å bruke for å prøve å få lastebilen jobbe igjen. Men det er noen problemer, for eksempel de som er knyttet til det elektriske systemet, tenning timing, bensininnsprøytning, sprukne spoler eller distributør som kan føre til dyrere reparasjoner på en auto servicesenter. Kjenne noen av triks og tips kan hjelpe deg å komme tilbake på veien raskt.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret til 1977 pickup og inspisere batterikabel maljer der de kobler til batteriet. Hvis terminalene er korrodert, helle kullsyreholdig brus over eyelets. Syren i soda vil oppløse korrosjon, slippe strøm til å flyte til starteren. Hvis du har en klut eller kablet børste, skrape bort korrosjon.

2 Kontroller tilkoblingene på batteriet for å sørge for at de er sikret tett på bilbatteriet. Mange ganger, vil en bergingsbil driver rett og slett prøve sprellende batterikablene for å se om det er bare en løs tilkobling som hindrer bilen i å starte opp. Hvis batterikablene selv mislykkes, og noen ganger litt sno seg vil koble alt på sin rette plass. Prøv å starte lastebilen igjen.

3 Trykk på starteren med en hammer eller en annen butt gjenstand, for eksempel en golfkølle eller balltre. Dersom trucken har en virvlende lyd etterfulgt av et klikk, så det er mest sannsynlig starteren som hindrer at trucken spy riktig. Tapping endene av starteren vil hjelpe den til å re-engasjere med svinghjulet. Men hvis starteren gjør en sliping lyd når den går i inngrep med svinghjulet, er det viktig å erstatte starter umiddelbart, ellers kan du forårsake permanent skade på svinghjulet, som er en mye mer kostbar reparasjon.

4 Pop clutchen på lastebilen din hvis ingenting annet fungerer. Du må kanskje noen venner eller andre nærliggende bilistene til å bidra til å bygge momentum. Flytt lastebil inn første gir og sette nøkkelen i tenningen. Hold clutchen ned slik at bilen kan rulle fremover fritt. Når det begynner å rulle, slipper clutchen og vri om nøkkelen på samme tid. Kjøretøyet skal starte opp. Vær nøye med å se opp for potensielle farer som du ikke vil ha mye bremseevne til lastebilens motoren går.