1977 Corvette Specs

Mens utformingen av Chevrolet Corvette endret seg lite i 1977, denne modellen i år bærer et par historiske forskjeller. Chevy besluttet å droppe Stingray moniker fra Corvette i 1977. Det var også den første opptreden av krysset flagg emblem på panseret og tankdekselet. I tillegg, under 1977, 500.000 Corvette noensinne er produsert rullet av linjen på St. Louis monteringsfabrikk.

Motor og girkasse

Basen Corvette kom med L48, en 350 kubikk-tommers V-8 med 180 hestekrefter. Den L82-motoren var en valgfri oppgradering med en økt hestekrefter 210. En firetrinns, wide ratio manuell girkasse var standard med oppgraderingsmuligheter til en firetrinns, lukket ratio manuell girkasse eller en tre-trinns automatgirkasse. De gearskiftere var gulvmontert og inneholdt en ny sort skinn støvel.

Seating

Fra begynnelse til dagens design, Corvette fortsatt en toseter, opprettholde sitt image som en sportsbil.

Utseende

For første gang, custom skinn interiør var standard på Corvette. Men klut seter var fortsatt et alternativ, og ikke legge til ekstra kostnader for kjøretøyet. Skinnseter var tilgjengelig i sort, røkt grå, brun, rød, skinn og hvit. Stoff interiør var bare tilgjengelig i svart, røkt grå, blå, brun, og rød. Utvendig var tilgjengelig i 11 farger: klassisk hvit, sølv, svart, Corvette lyseblå, Corvette mørk blå, Corvette chartreuse, Corvette gul, Corvette oransje, medium rød, Corvette tan, og Corvette mørk rød.

alternativer

Under 1977 Corvette tilbudt flere funksjoner for første gang. Cockpiten området ble redesignet for å gi plass til AM / FM stereo med åtte-spors spiller. Cruise control kom standard, og en bagasjehylle ble lagt for å holde den flyttbare hard toppen og gi mer innvendig plass. Servostyring og servobremser var nå standard på alle Corvettes.