1976 Mustang Cobra Specs

Mustang introduserte Cobra pakken i 1976. Det var strengt en opptreden oppgradering, og tilbyr ingen resultat eller håndtering fordeler. Til tross for dette, Cobra var ganske populær, og Ford solgt mange Cobras. Dens popularitet ble hjulpet delvis av å bli omtalt på TV-show, "Charlies Angels".

Utseende

Cobra pakken var alt om utseende. Den besto av striper som kjørte ned lengden på bilen og underkropp, en hekkspoiler, en faux hette scoop, krom snake dekaler på alle skjermer og krom snake emblemer på grillen og bak vindus sjalusi. Ordene "Cobra II" ble skrevet på underkroppen. Cobra pakken bare kom på noen få fargekombinasjoner: svart med gull striper, blå med hvite striper eller hvit med blå striper.

Kropp og interiør

The Mustang Cobra hadde samme kropp og interiørdesign som vanlig Mustang. Coupe hadde en egenvekt på 2,660 lbs. Kombi veide 2,807 lbs. Begge typer hadde en lengde på 175 inches, en bredde på 70,2 inches, en høyde på 49,6 inches og en akselavstand på 96,2 inches. De tilgjengelige interiør farger for Mustang Cobra var blå, hvit / blå eller svart.

drivverk

The Mustang Cobra hadde de samme motoralternativene som vanlig Mustang. Det var tilgjengelig med en V-8, V-6, eller en firesylindret motor. Den 5.0L V-8 produserte 140 hestekrefter med 302 kubikk inches av fortrengning. Den 2.8L V-6 produsert 105 hestekrefter og hadde 171 kubikk inches av fortrengning. Den 2.3L firesylindrede produsert 88 hestekrefter med 140 kubikk inches av fortrengning. The Mustang Cobra var tilgjengelig med en tre-trinns automatgirkasse, C4, eller en fire-trinns manuell, som var tilgjengelig bare med V-8 motor.